Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 30 mai. Task-ul cabinei telefonice. Cum s-au descurcat concurenții sezonului 9

Mireasa sezonul 9, 30 mai. Task-ul cabinei telefonice. Care sunt concurenții care au intrat în cabină

Galerie
Provocarea a început la ora 23:29, iar Laura nu a putut să intre. Elena a renunțat înainte de probă. Antonia era la mijloc și simțea că nu are aer. | A1

În ediția live de ieri de Mireasa, Simona Gherghe a vorbit despre task-ul cabinei telefonice, care oferă ca premiu persoanei căștigătoare o noapte la hotel cu partenerul de cuplu.

Cuplurile sunt invitate să ia parte la cel mai greu task de până acum.

Iată ce indicații le-a oferit prezentatoarea TV înainte ca task-ul să înceapă aseară, după Capriciile Iubirii.

Ce indicații le-a dat Simona Gherghe înainte de începerea task-ului Cabinei Telefonice

Provocarea a început la ora 23:29, iar Laura nu a putut să intre. Elena a renunțat înainte de probă. Antonia era la mijloc și simțea că nu are aer.

„Peste câteva ore, în această noapte, va fi task-ul cabinei telefonice! Sper că v-ați odihnit bine azi-noapte. Sper că o să mâncați suficient de bine, dar nu suficient de mult. Contează foare mult cine intră primul pentru că cine apucă să intre are șanse mari să și termine task-ul. Acesta este primul pas!

Edițiile anterioare au fost extraordinar de lungi, recordul cred că a fost de 12 ore și ceva, a început pe la 11 noaptea și s-a terminat la 9 dimineața. (...)

Este cel mai mare premiu de până acum pe care puteți să îl câștigați: o noapte la hotel la munte fără camere, doar persoana câștigătoare cu partenerul. Dacă o să câștige Adriana, poate să invite și ea pe cineva, dar vă dați seama.

De această dată avem o noutate: în cabină o să mai existe și un telefon care va suna din când în când. Telefonul poate să aducă atuuri sau chiar convorbiri, apeluri. O să vedeți în ce fel vă poate ajuta sau, dimpotrivă, vă poate tulbura treaba asta.

O să vi se spună, există un algoritm și o ordine în care puteți să răspundeți. Nu sună telefonul și răspundeți toți. Este cel mai greu task din tot sezonul, nu este de un task de anduranță fizică, ci este de anduranță psihică pentru că trebuie să rezistați atâtea ore. Drept dovadă, înafară de ultimul sezon și încă unul a fost câștigat de fete. Cam 10-12 persoane intră, este foarte dificil, dar și premiul este pe măsură” a povestit prezentatoarea TV.

Articolul este updatat pe măsură ce se desfășoară task-ul Cabinei Telefonice!

Cum s-au descurcat concurenții în timpul task-ului Cabinei Telefonice

Pregătirea

În ediția de astăzi, concurenții erau foarte obosiți și unii dintre ei erau și accidentați după task-ul Cabinei Telefonice.

Task-ul s-a încheiat la 07:38 dimineața și a început la ora 23:29. S-a stat 8 ore și 9 minute.

Delia încerca să aibă un avantaj în Cabina Telefonică. Se gândea să se dea cu ceapă pe corp și pe ea și pe Liviu ca să nu mai poată sta nimeni lângă ei din cauza mirosului și să elimine alți concurenți.

Apoi Delia a cerut la cameră să își facă mască de păr cu usturoi și cu ulei ca să fie mirosul prea puternic și să reușească să îi facă pe ceilalți concurenți să plece din cabină.

Domna Viorica a spus că nu o sfătuiește să facă asta și că va avea toată viața înainte să doarmă cu Liviu. E important să fie ei feirciți și să se înțeleagă, în loc să lupte trișând să câștige camera la hotel.

După ce Delia i-a împărtășit planul ei lui Liviu, nici el nu a fost de acord ca iubita lui să facă asta. Elena a sesizat că Delia a încălcat regulamentul pentru că mers spre ușa de la Capricii pentru că acolo nu sunt camere.

Delia i-a zis că toată lumea face asta. În emisiune, Simona le-a dat avertisment ca să nu mai discute nimeni pe drum spre Capricii.

UPDATE - ora 23:29

Repetiție

Înainte de intrarea în cabină, concurenții au făcut o repetiție. Elena s-a accident foarte rău. Cea care a încercat să facă o strategie a fost Iuliana care le-a unit pe fete și le-a spus să se împingă.

Pe Antonia a împins-o cineva și Elena a crezut că Antonia a fost cea care a împins-o pe ea. Elena era foarte revoltată, s-a lovit foarte tare și credea că nu va mai participa la probă.

“Dacă o prind îi dau un pumn în cap de i-l sparg”, a zis Elena.

“Astea sunt animale, nu sunt oameni”, a mai adăugat Elena.

Elena s-a bandajat la mâna stângă și schiopăta. Elena a decis împreună cu Valentin să nu mai participle și ea la task și cuplul lor să fie reprezentat doar de Valentin.

În timpul live-ului Simona a elucidate misterul - Iuliana a împins-o pe Elena și Vlad a împins-o pe Antonia.

UPDATE - ora 01:10

Provocarea a început la ora 23:29, iar Laura nu a putut să intre. Elena a renunțat înainte de probă. Antonia era la mijloc și simțea că nu are aer.

Aveau voie să participe doar concurenții care formează un cuplu, asta înseamnă că Adriana și Cristina nu au participat nici ele.

Ștefan a ieșit și el pentru că altfel nu se mai putea închide ușa.

Cheia era să se închidă ușile cabinei și fiecare să stea cu mâinile pe lângă el. Cabina telefonică a fost imediat sigilată.

Ei aveau să primească apeluri. Primul apel era pentru primul concurent care a intrat în cabină, adică Liviu.

Liviu a fost sunat de tatăl său și au stat la povești, iar concurentul i-a spus că se însoară. L-a rugat pe tatăl lui să pregătească zestrea și să fie pregătit și cu un porc.

După ce au terminat convorbirea, Valentin și Antonia au început să se certe pentru că nu aveau loc și, pe baza coflictelor anterioare, s-au certat și mai tare.

Apoi a început o dispută între Valentin și Vlad pentru că Valentin nu se mișca mai în față pentru a le face loc și celorlalți, mai ales Antoniei care nu mai avea aer.

Doamna Iuliana i-a zis Deliei că a reușit să rămână în cabină doar pentru că a ieșit Ștefan.

UPDATE - ora 01:10 - 04:38

După ce Liviu a vorbit la telefon, când a sunat telefonul a doua oară, concurenții au decis să răspundă Iuliana. Era asistenta care o întreba pe Iuliana cum se simte. Iuliana a recunoscut că îi e rău.

Atunci a venit asistenta, dar Iulaina a refuzat să iasă și asistenta i-a administrat un medicament. Pentru că au interacționat cu cineva din afara cabinei, toți concurenții au fost sancționați și au trebuit să stea cu mâinile ceafă.

Maria a fost printre primii care ieșit apoi pentru că, după cum spunea ea, nu mai putea suporta mirosurile de vreme ce toată lumea transpirase acolo, fiind toți înghesuiți în cabină. Ea a ieșit la 02:23.

Elena încerca să îl încurajeze pe Valentin, iar Vlad se certa cu el.

“Vă rog să îl dați afară”, a zis Valentin.

“A trecut la grupa 0”, a zis Vlad.

Cei doi concurenți s-au jignit, Vlad i-a adresat cuvinte urate, iar Valentin a încercat să nu riposteze.

“N-ai dinți în gură și vorbești cu mine. Să îți pui niște flori în gură că ești cimitir”, a mai spus Vlad râzând, în timp ce jignirile au continuat să curgă.

Vlad s-a enervat foarte tare și a cerut să iasă, iar doamna Mariana i-a deschis cabina.

“Cu țăranii ăștia nu stau”, a mai zis Vlad și a ieșit la ora 04:29.

Iuliana a ieșit și ea la ora 04:38.

În timpul emisiei de astăzi, Vlad și-a cerut scuze față de Valentin și e conștient că s-au jignit ca la ușa cortului. Vlad spune că Valentin ar fi atacat-o pe Iuliana și de-acolo a pornit totul.

UPDATE - ora 05:00

Pentru că Antonia și Cristian s-au pupat în timpul task-ului Cabina Telefonice, cei din emisie a zis că va fi descalificat.

Telefonul a sunat din nou și de această dată a răspuns Valentin. El trebuia să aleagă să elimine un concurent și a ales-o pe Delia.

Delia a ieșit la 05:22.

Antonia a rămas singura fată din cabină. Ea recunoscut că de Delia îi era cel mai frică pentru că e o concurentă puternică.

Acum că a ieșit Delia, ea trebuia să decidă cine răspunde la apel. Ea l-a ales pe Cristian. Cristian a aflat că dacă părăsește cabina va avea imunitate în următoarea gală.

Cristian a refuzat să iasă din Cabina Telefonică.

Valentin spunea despre Delia că e răutăcioasă pentru că zicea că el să semne că nu mai poate. Valentin a ieșit la 06:25.

Au mai rămas în cabină doar Antonia, Liviu și Cristian.

UPDATE - după ora 06:25

La ora 06:25, mai rămăseseră în cabină doar Antonia, Liviu și Cristian.

Antonia le-a zis că ea e sigură că Delia și Liviu vor câștiga competiția. Cristian spunea că s-a a obosit și l-a rugat pe Liviu să renunțe, dar el a zis că nu e ziua lui de fapte bune.

Antonia spune că ei deja le au pe toate în emisiune și că ei oricum aveau șansa să meargă la hotel împreună și când se vor logodi.

Ceea ce voia să spună Antonia era că ea nu se va logodi cu Cristian și nu vor avea parte de o altă noapte la hotel.

Antonia, Liviu și Cristian stăteau de câteva ore cu mâinile la ceafă. Toți trei au fost de-acord să crească gradul de dificultate și atunci au fost rugați să stea cu mâinile în sus și într-un picior.

Liviu a pus ambele picioare jos și s-a sprijinit în Cristian, iar Antonia a început să țipe că nu e corect că a pus piciorul jos.

La 07.37 Antonia a ieșit din cabină, dar înainte de asta Cristian pusese și el piciorul pe jos.

Mireasa, sezon 9. Disputa dintre Iuliana și Delia este și mai puternică. Care e motivul conflictului de această dată... Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x