Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Antonia este fericită alături de Cristian: „Sunt pregătită...” Ce i-a mărturisit concurenta

Antonia și Cristian poartă o discuție despre viitorul relației lor. Tânăra îi face o mărturisire curajoasă iubitului său.

colaj antonia și cristian și gabriela cristea Galerie
Antonia îi dezvăluie lui Cristian ce așteptări are de la el pe viitor | Antena 1

Antonia lasă în urmă experiențele negative, iar de dragul lui Cristian își pune încrederea în relația lor.

Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Antonia este fericită alături de Cristian: „Sunt pregătită...” Ce i-a mărturisit concurenta

„Am lăsat orice chestie pe care o aveam eu înainte în cap în spate. Fricile mele, neîncrederile mele”, îi mărturisește Antonia lui Cristian. „Eu sunt pregătită să mă arunc! Și să fac chestia asta și să mă deschid complet.”

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bogdana și Liviu și-au șters pozele de cuplu, iar băiatul s-a filmat din aeroport. Ce se întâmplă cu cei doi

„Siguranță nu am, dar speranța există”, mai adaugă ea. „Ce-o fi o fi și vreau să trăiesc momentul.”

„Suntem amândoi doi luptători”, îi spune Cristian.

„Ce dovadă mai mare să văd că ești lângă mine decât lucrurile pe care le-ai făcut până acum”, continuă Antonia. „Chiar am simțit lucrul ăsta.”

„N-am avut niciun moment în care tu m-ai făcut nefericită!” îi dezvăluie tânăra iubitului său. „Tu ai fost mereu aici și m-ai făcut fericită!”

„Ești un băiat special”, îi mai spune ea. „Eu te-am plăcut din prima săptămână. Cu timpul a început să-mi placă mai mult de tine pentru că te-am analizat și am văzut cum gândești, cum ești tu ca om, sufletul tău.”

„În viața mea nu prea au intrat mulți la sufletul meu. Cred că pot să-i număr pe degete, pe degetele de la o mână, dar tu ești acolo”, îi dezvăluie și Cristian. „Pur și simplu s-a întâmplat. (...) Nu mă pune să zic ce, că nu știu și poate n-o să știu niciodată.”

„Îmi doresc să facem lucruri împreună și să fim acolo unul pentru celălalt”, susține Antonia. „Și chiar dacă tu ești cu treaba ta și obiectivele tale și eu sunt cu treaba mea și obiectivele mele, să ne susținem.”

„Îmi doresc să fii susținătorul meu numărul 1 și sfătuitorul meu numărul 1”, îi spune tânăra.

„N-am cum să nu fiu alături de un om care vrea să fie lucruri”, răspunde Cristian. „Îmi place că e ceva nou ceea ce descopăr. (...) Eu mereu am crezut că sunt limitat... în nișa asta. (...) Focul e de la tine.”

„Te-am inspirat”, intervine Antonia.

„Tu mă inspiri pe mine”, conchide Cristian.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Cum a arătat cererea în căsătorie a lui Alexandru pentru Cristina. Cei doi au petrecut o noapte

„E seria cu cea mai multă filosofie în casa Mireasa”, este de părere Gabriela Cristea.

„Suntem bine. Ne-am aburit și pe noi un pic acolo, dacă v-am aburit și pe dumneavoastră”, răspunde Cristian.

„V-ați aburit?” întreabă Gabriela. „Părea că ești cam absent în discuție.”

„Nu, așa sunt eu. Mă uit în gol de fiecare dată”, răspunde Cristian.

„Fiecare om are nevoie de confirmare”, este de părere Gabriela Cristea.

„În momentele astea, când suntem așa pe abureală, simt că ea este cea care vrea să se exprime, vrea să spună mai mult și eu să fiu ascultătorul”, susține concurentul.

„Când face lucrul ăsta eu simt ca și cum ascultă ce-i spun și cumva se gândește la lucrurile pe care i le spun”, intervine Antonia.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iunie 2024. Elena și Valentin, discuție aprinsă din cauza unor experiențe neplăcute ale concurentei

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Luiza are un nou iubit? Cum arată bărbatul alături de care s-a afișat la un eveniment: „Așa l-am luat!... Mireasa sezonul 9, 4 iunie 2024. Momente tensionate în cuplul Valentin și Elena. Mama tânărului a intrat în direct. Ce p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x