Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă

Liviu și Delia au fost live pe Tiktok pentru a anunța că vor veni în România, pentru scurt timp.

Galerie
Liviu și Delia au fost live pe Tiktok pentru a anunța că vor veni în România, pentru scurt timp. | Antena 1

După ce au părăsit casa Mireasa, în calitate de câștigătorii sezonului 9, Liviu și Delia au decis să se stabilească în Marea Britanie. Acolo, tânăra lucra ca asistentă medicală.

Între timp, tânărul urmează formalitățile necesare pentru a putea evolua în cariera pe care o avea.

Mireasa sezonul 9. Anunțul făcut de Delia și Liviu. Cei doi au făcut live pentru a da o veste importantă

”Noi suntem acasă oriunde mergem”, a spus Liviu. ”Momentan nu știm cât durează actele, are drept de muncă pentru că am aplicat, pentru că fiind soția lui, dar așteptăm pentru că urmează să facă și un curs.”, a spus Delia despre situația lui Liviu din Marea Britanie.

Articolul continuă după reclamă

”Trebuie să facă un curs pentru că el își dorește să lucreze tot în construcții, iar aici ca să poată lucra în construcții are nevoie de un card.”, a mai adăugat fosta concurentă de la Mireasa sezonul 9.

Ei vor veni la București, au anunțat. ”Nu știm momentan unde o să stăm la București, probabil momentan o să închiriem ceva sau o să stăm la verișoara prietenei mele. Oricum o să stăm doar o zi, vineri, că sâmbătă o să fim la nuntă”, a mai spus ea.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Ce a anunțat Simona Gherghe despre presupusul dosar al lui Liviu

Cum a început povestea de iubire dintre Delia și Liviu

Povestea de dragoste dintre Delia și Liviu a început să prindă contur când ambii au avut parte de un eșec pe plan sentimental în casa Mireasa. La începutul sezonului 9 Mireasa, Liviu a intrat într-o relație cu Iuliana, iar Delia a avut apropieri cu Dediș.

Lucrurile nu au funcționat în această formulă. Când Delia a mărturisit că simte o chimie față de Liviu, tânărul a confirmat că sentimentul e reciproc. Cei doi au început să se cunoască și au descoperit că se potrivesc.

După primu sărut, Liviu i-a mărturisit Deliei că nu s-a mai simțit niciodată atât de îndrăgostit. Doamna Viorica, mama lui Liviu, a plăcut-o de la început pe Delia și le-a fost alături celor doi de-a lungul sezonului 9 Mireasa.

Un moment dificil pentru cei doi a fost când și-au făcut unul altuia mărturisiri grele din trecut. În ciuda dezvăluirilor, cei doi și-au promis că vor fi alături unul de altul, indiferent de circumstanțe. Un moment care le-a consolidat relația a fost cel în care Liviu a câștigat task-ul cabinei telefonice, fata fiindu-i alături toată noaptea încurajându-și iubitul.

Momentul logodnei a fost unul special, la Maramureș. După o călătorie cu Mocănița, Delia și Liviu au dansat purtând straie populare, iar la un moment dat Liviu s-a așezat în genunchi și și-a întrebat iubita dacă vrea să fie soția lui.

Delia a fost foarte emoționată când a auzit întrebarea și înainte de mult așteptatul „Da”, fata a izbucnit în lacrimi.

După un sezon în care s-au îndrăgostit, s-au cunoscut, s-au susținut și și-au făcut planuri de viitor împreună, Delia și Liviu au decis să se căsătorească în Finala Mireasa și să devină familia Negrea.

Mireasa sezonul 8. Cum a apărut Ana în mediul online, la câteva luni de la despărțirea de Daniel... Mireasa sezonul 9. Antonia s-a filmat pe patul de spital după despărțirea de Cristian. Ce a anunțat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x