Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Vlad a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Ce s-a întâmplat cu el

După săptămâni de competiție acerbă și momente intense alături de ceilalți concurenți, vestea că trebuie să părăsească emisiunea l-a lovit ca un trăsnet pe Vlad.

Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Vlad a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Ce s-a întâmplat cu el Galerie
Mireasa sezonul 9. Motivul pentru care Vlad a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Ce s-a întâmplat cu el | antena 1

Lacrimile i-au invadat ochii în timp ce se străduia să-și controleze emoțiile în fața camerelor de filmat. În ciuda eforturilor de a-și păstra calmul, disperarea și dezamăgirea i-au cuprins sufletul într-un mod copleșitor.

Vlad, în lacrimi după ce a aflat că va părăsi competiția Mireasa, sezonul 9. Ce a declarat

În momentele care au urmat, Vlad a fost într-o stare de descurajare profundă. Fiecare amintire din perioada petrecută în competiție părea să fie însoțită de un nod în gât și de lacrimi care nu se opreau. Prietenii săi din casă încercau să-l consoleze și să-i ridice moralul, însă bucuria și energia care îl caracterizau păreau să fi dispărut complet.

Citește și: Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Clasamentul favoriților săptămânii a adus o rază de speranță. Într-o întorsătură surprinzătoare a destinului, numele lui Vlad a fost anunțat ca fiind unul dintre cei salvați.

„Te uitai ușor jenat la tine, dar să știi că nu e o rușine să plângi. Și bărbații mai plâng câteodată”, spune Gabriela Cristea.

„Mă uitam așa că îmi venea să nu plâng iar”, spune Vlad.

Citește și: Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele trei cupluri nominalizate

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 21 iunie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Marius și Ioana de la Mireasa au sărbătorit șase luni de căsnicie. Ce mesaj i-a transmis bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Citește și
x