Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Tatăl Deliei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Iuliana

Tatăl Deliei a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii și a avut o discuție tensionată cu doamna Iuliana, după ce aceasta a făcut mai multe comentarii la adresa fiicei sale.

Mireasa, sezonul 9. Tatăl Deliei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Iuliana Galerie
Mireasa, sezonul 9. Tatăl Deliei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Iuliana | Antena Stars

Tatăl Deliei de la Mireasa spune că a ascultat comentariile urâte pe care doamna Iuliana le-ar fi făcut la adresa fiicei sale. Acesta precizează că a urmărit tot ce au vorbit femeia și Antonia despre Delia, totul fiind înregistrat pe camerele de filmat. Enervat la culme, domnul Cristinel îi cere explicații mamei lui Ștefan.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cristina și Alexandru au petrecut o noapte în camera matrimonială

Mireasa, sezonul 9. Ce a spus tatăl Deliei în intervenția live de la Mireasa, Capriciile Iubirii

A început un scandal uriaș în casa Mireasa, după ce tatăl Deliei a urmărit tot ce au vorbit doamna Iuliana și Antonia despre fiica lui. Mama lui Ștefan a fost acuzată că a făcut comentarii urâte despre Delia, iar totul ar fi fost înregistrat de camerele de filmat.

Domnul Cristinel a spus că Delia se afla la cununie în Maramureș în acel moment, iar cele două ar fi profitat de lipsa ei și ar fi făcut comentarii răutăcioase. Bărbatul a fost foarte revoltat și a insistat să îi ceară explicații doamnei Iuliana pentru ce ar fi spus.

„Vreau să vorbim. Aduceți-vă aminte de ziua în care erați în baie cu Antonia și Delia era plecată la cununie, în Maramureș. Să îmi spuneți și mie ce ați discutat, dacă se poate. Credeți-mă că eu nu pot să reproduc ce a vorbit doamna. Să îi mai aduc aminte că a spus așa: <<Abia aștept să vină Delia în casă ca să explodeze!>>. E plin Internetul cu dumneavoastră și cu Antonia”, a declarat tatăl Deliei la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe

Mireasa, sezonul 9. Ce spune doamna Iuliana

Doamna Iuliana a spus că în casă există camere de filmat, care înregistrează tot ceea ce se întâmplă, motiv pentru care nu are de ce să se ascundă. Mai mult, mama lui Ștefan le-a luat apărarea Mariei și fiului ei în conflictul legat de Natalia.

„Eu nu am nimic de ascuns. Mi-am asumat tot ce am spus... Cred că dacă era ceva, sunt materiale, sunt camere care văd și orice discuție care se poartă aici...”, a declarat doamna Iuliana.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1.

„Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de opt mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 8. Bia, apariție îndrăzneață în costum de baie. Cât a slăbit și cât de bine arată soția lui Robert... Mireasa sezonul 9, 4 iulie 2024. Doamna Iuliana, dezvăluire dureroasă din trecut, după intervenția live a tatălui Deliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x