Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Moment emoționant în platoul Mireasa! Ce surpriză i-au făcut concurenții Simonei Gherghe: “M-ați făcut să plâng!”

O surpriză de proporții în platoul Mireasa! Concurenții au întrerupt-o pe Simona Gherghe cu un mesaj foarte important, care a înmărmurit-o pe prezentatoare, care a crezut la început că i se face o farsă.

La începutul galei Mireasa din 31 octombrie, concurenții au întrerupt-o pe Simona Gherghe cu un mesaj foarte important. Pentru a o păcăli pe prezentatoare, David și Claudia s-au ridicat în picioare, parând că vor să îi reproșeze ceva.

Pentru a duce jocul la capăt, Claudia a spus că vorbește în numele tuturor și părea supărată că ceilalți nu își spun “ofurile”: “Dar de ce nu spuneți nimic?”

La început, Simona nu părea să știe exact ce se întâmplă, deși a bănuit că s-ar putea să fie vorba de un mic joc: “Îmi faceți o farsă?”

După doar câteva clipe tensionate, toți concurenții s-au ridicat în picioare pentru a-i ura prezentatoarei La mulți ani!

Simona a fost foarte emoționată și plăcut surprinsă de inițiativa concurenților: “M-ați făcut să plâng!”

“M-am atașat foarte tare de lumea din casă,” a declarat Simona, vizibil emoționată. “V-aș îmbrățișă pe toți, îmi sunteți foarte dragi!” ”

Surprizele pentru Simona au continuat - Mihai i-a oferit un buchet de flori din partea casei Mireasa și Mădălina i-a pregătit și un tiramisu care arăta delicios.

Video