Antena Căutare

Nicole de la Mireasă, măritată? Concurenta, în umbra unui divorț nefinalizat

În redacția emisiunii Mireasa au ajuns informații și documente referitoare la un concurent care a intrat căsătorit în emisiune.

Nicole, măritată? Concurenta din casa Mireasa, în umbra unui divorț nefinalizat Galerie
Nicole a ținut să precizeze că nu a apucat să discute cu Cătălin despre starea ei civilă, dar dovezile venite la adresa redacției sunt referitoare la faptul că aceasta este căsătorită. | Antena 1

După ce ieri, Nicole și Cătălin de la Mireasă au anunțat că formează oficial un cuplu, astăzi, lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată în ceea ce îi privește:



Simona Gherghe a invitat în platoul emisiunii toți concurenții, dar nimeni nu a dat de înțeles că ar putea avea legătură cu subiectul. Prezentatoarea emisiunii i-a luat deoparte pe Nicole și Cătălin, în livingul băieților, pentru a discuta separat cu ei.

Luată la întrebări, Nicole a ținut să precizeze că nu a apucat să discute cu Cătălin despre starea ei civilă, dar dovezile venite la adresa redacției sunt referitoare la faptul că aceasta este căsătorită.

Nicole, măritată? Concurenta din casa Mireasa, în umbra unui divorț nefinalizat

Certificatul de căsătorie al lui Nicole, concurenta din casa Mireasa

Antena 1

Aceasta a intrat în casa Mireasa spunând că ea a semnat înainte de a veni la emisiune actele de divorț la notar, dar mai apoi nu a mai așteptat să vadă dacă și soțul ei a făcut acest lucru. Regula emisiunii spune că o persoană căsătorită nu are ce să caute într-un astfel de show matriomonial.

Simona Gherghe i-a dat la dispoziție 48 de ore să aducă dovada că este divorțată, iar dacă nu va face acest lucru, o să fie descalificată.

Cătălin spune că nu este deranjat deloc de acest subiect și că așteaptă să vadă dovada divorțului.


Ștefan de la Mireasă, suferință în tăcere. Numai lacrimi și durere în sufletul concurentului... Doamna Geta de la Mireasă, supărare fără margini. Reacția mamei lui Cătălin după aflare veștii că Nicole este căsătorită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x