Căutare Live

Niculina Stoican, Maria Buză și Anda Ghiță, spaima concurenților din casa "Mireasa". Invitatele și-au deconspirat intențiile: "Trebuie să intrăm în creierul lor"

Niculina Stoican, Maria Buză și Anda Ghiță pun lucrurile la punct în casa Mireasa. Ce nereguli au găsit cele trei vedete.

Invitate în casa Mireasa, Niculina Stoican, Maria Buză și Anda Ghiță își exprimă planurile și intențiile secrete.

Vedetele și-au propus să devină spaima concurenților și să-i scoată din minți pe aceștia.

Se cere un plan, se cere acțiune! Curățenie, ordine și disciplină, pe ordinea de zi în casa "Mireasa" . Ce nemulțumiri are Ciprian

Niculina Stoican a avut dialoguri motivaționale cu concurentele din casa Mireasa. A avut o conversație inedită cu Alina și Petronela.

"Viața trece pe lângă voi, nici nu o să știți când! E păcat! Îți asumi frumusețea vieții și cu bune și cu rele. Trăiți! În iubire și în război totul este permis!", a spus Niculina Stoican.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Se cere un plan, se cere acțiune! Curățenie, ordine și disciplină, pe ordinea de zi în casa "Mireasa" . Ce nem... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri