Antena Căutare

”Nu vreau să fiu un pion”. Claudia de la Mireasa, acuzată că se joacă cu Ștefan. Cum se apără concurenta

După ce au spus că vor să se cunoască, Claudia și Ștefan s-au sucit. Concurenta a declarat că a pus la cale un plan cu Ștefan, după ce băiatul a acuzat-o că îl folosește.

Claudia de la Mireasa, fotografiata in gala saptamanii, inainte sa puna la punct o strategie
După ce au spus că vor să se cunoască, Claudia și Ștefan s-au sucit

Nu vreau să fiu pion pentru Claudia și restul fetelor. Cred că Claudia face gesturi și glume doar ca să-i facă în ciudă Ionelei. Și invers, că ea făcea pe geloasa. Am vorbit cu băieții și eu au spus aceeași chestie”, a spus băiatul.

Claudia a ținut să explice cum vede ea lucrurile.

Strategia era în felul următor: noi ne cunoaștem, cum ne-am cunoscut și până acum, cu toate întrebările și toate apropierile. (...)

Nu avea ce să iasă, având în vedere că criteriile noastre sunt diferite, în afară de amici, nu era și nu va fi. Nu ți-am cerut, nu mi-ai cerut, ne-am cerut.”, a explicat fata.

Ștefan, despre Claudia: ”Își dorește atenția băieților”

Ștefan a acuzat-o și de faptul că-și dorește toată atenția băieților, lucru pe care l-au subliniat și fetele nou intrate în competiție.

Hai măi, Ștefan. Dacă nu vorbisem și nu existau dovezi... (...) Vorbeai altceva înainte și acum vii să spui că ce...”, a replicat bruneta.

Citește și: Daiana de la ”Mireasa” îl place de Ștefan. Cum a reacționat băiatul când a aflat

Întrebată de moderatoarea emisiunii despre ce joc este vorba, Claudia a răspuns: ”Eu nu mai vreau să stau în casă și am tot lăsat să se înțeleagă că vreau să ies. Nu m-am agățat de Ștefan, noi aveam oricum tangențele respective...

La noi a început totul din gală "Hai să facem și noi cuplu, dacă nu te ia nimeni, lasă că ne luăm noi". Acum e nedumerit, dar sunt materiale în care spune "ne descurăm noi". Era un simplu joc”.

Citește și: Claudia, manifestări neînțelese pentru ceilalți concurenți: ''Când începe să vorbească, uită să se oprească!''

Claudia și Ștefan visau să devină un cuplu

Miercuri, Claudia și Ștefan afirmau că vor să se cunoască mai bine, după ce s-au difuzat mai multe imagini în care se pupau și îmbrățișau cu patos.

Nu-mi displace atenția lui, vorbim, suntem prieteni. Deja ne cunoaștem de atâta timp... Facem lucrurile pe care le simțim. Nu știu ce va fi pe parcurs. Suntem în cunoaștere”, spunea concurenta.

Mai multe detalii în materialul următor:

Doamna Mia de la Mireasa, atacată de celelalte mame: "Ea și David, bombele țării”... Nicole și Claudia de la Mireasa, din nou în conflict. Ce au de împărțit cele două concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x