Antena Căutare

O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 5? Ce mai face și cum arată controversata concurentă

O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 5? Iată ce mai face fosta concurentă.

O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 5? Ce mai face și cum arată controversata concurentă Galerie
O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 7? Iată ce mai face fosta concurentă. | Antena 1

Elena de la Mireasa sezonul 5 nu a intrat de la începutul competiției. Ea a fost într-o cunoaștere cu Aron, însă au decis că nu sunt potriviți.

S-a apropiat apoi de Adrian, după ce acesta a chemat-o în casa pe Inimioara, care a plecat plângând, după ce el a decis că nu vrea să mai fie într-o cunoștere cu ea.

Elena i-a uimit, nu o dată, pe tinerii de la Mireasa. Aceasta credea în energii, mai ales în cea a naturii și nu o dată a îmbrățișat copacii din curtea Mireasa.

O mai ții minte pe Elena de la Mireasa sezonul 5? Ce mai face și cum arată controversata concurentă

Elena de la Mireasa sezonul 5 este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. La doi ani de la participarea ei la competiția matrimonială de la Antena 1, tânăra nu se afișează în mediul online cu niciun bărbat.

În schimb, ea postează des imagini din vacanțe. Pasionată de călătorii, Elena profită din plin și arată următoritorilor fotografii de vis din locațiile superbe pe care le vizitează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe profilul de Facebook, Elena își așterne zilnic gândurile.

”Gaseste siguranta chiar si in nesiguranta”, ”Frica de succes este defapt frica de esec neconstientizata”, ”Iar frica de esec este frica de penibil/ridicol pentru ca apare frica de abandon care inseamna frica de singuratate deci frica de suferinta ce provine din frica de moarte care inseamna defapt ca exista vinovatie deci senimente de tristete neprocesate.”, ”Ziua de azi este o binecuvantare, viata pe pamant este a ta realizare!” sunt câteva dintre ultimele postări ale Elenei pe contul ei de Facebook.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arată Giulia, concurenta cu care Antonio se săruta după despărțirea de Maria

Cine este Elena de la Mireasa sezonul 5

”Mă numesc Elena Andreea Panea, am 26 de ani, 1.70 m și 52 de kilograme. Sunt creștin-ortodoxă și sunt născută în zodia Gemeni.

M-am născut în București și am crescut în Voluntari, Ilfov. Am absolvit liceul german și Marketing la ASE. Sunt o persoană emoțională, simt emoțiile foarte intens, se poate spune că sunt sensibilă, sunt sociabilă.

Pe vremea liceului am participat la concursuri de asamblat roboți, în Spania, în Rusia, în București, în Galați, în echipa fratelui meu.

El este antrenorul Echipei Naționale de Robotică a României. De la 19 ani am început să lucrez. Primul loc de muncă a fost la o agenție de turism, acolo am lucrat ca și agent de vânzări, făceam rezervări la telefon cu clienții pe limba germană. Toate joburile pe care le-am avut au fost pe limba germană.

Familia mea are acel tipar de bărbatul aduce toți banii în casă, femeia nu muncește, ceva ce eu nu am putut să accept niciodată.

Pe mine m-au făcut destul de târziu, la 42 de ani și între mine și fratele meu este o diferență de 11 ani. Conflictul dintre generații între mine și părinții mei s-a manifestat de la început. Aveam alte pasiuni, mie îmi plăcea să desenez, să pictez, iar ei nu erau de acord cu pasiunile mele, ceea ce pe mine cumva m-a dat înapoi. Nu am putut să urmez un liceu de arte, cum mi-aș fi dorit”, a povestit Elena.

Mireasa, sezon 9. Elena a plâns în hohote și a tremurat când și-a auzit mama la telefon. Psihologul a intervenit... Mireasa sezon 9, 4 aprilie 2024. Tensiuni între Maria și Ștefan. Gestul care a deranjat-o pe fată: „Crezi că le știi pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x