Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O iubire fulgerătoare! Ciprian Vlad, un traseu echilibrat în competiția Mireasa. Concurentul nu place, ci este plăcut?

Ciprian Vlad este din Făgăraș și are 35 de ani. Până de curând a manageriat un club în orașul său, iar pe viitor își dorește să reușească să pună pe picioare o afacere care să îi ofere un confort material.

Ciprian a intrat în casa Mireasa cu speranța că își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească alături de el o familie frumoasă.

Imediat ce a intrat în casa Mireasa, Ciprian a tras primele concluzii.

Ciprian a declarat care sunt fetele care îl atrag: "Fetele de care îmi place sunt sunt Raluca, Alexa și Alexandra". În timp favorita lui Ciprian a devenit Alexa, dar aceasta l-a refuzat.

Mama sa, Mihaela Damian, stabilită în Italia, și-a pus viața personală pe planul doi, pentru a-l ajuta pe Ciprian să participe la show. Mihaela este o mamă modernă, o femeie care are o vorbă bună pentru oricine, într-un moment dificil.

Ea își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, care să pună fericirea și bunăstarea familiei pe primul plan.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.