Căutare Live

Plecarea lui Ionuț, motiv de scandal la “Mireasa”. De ce a fost acuzată doamna Ermina: “Să-ți fie rușine!”

Plecarea lui Ionuț continuă să își lase amprenta asupra concurenților “Mireasa”. După ce tânărul a decis să plece, doamna Ermina a fost acuzată că rămâne din motive nu tocmai onorabile.

Anunțul plecării lui Ionuț din casă a dus la discuții aprinse între mame și fete. În timp ce tânărul își aducea geamantul, hotărât să plece, concurentele, mai ales mamele, au fost surprinse să afle că doamna Ermina rămâne în casă.

Au existat mai multe zvonuri cu privire la motivul pentru care doamna Ermina a decis să rămână în competiție. Printre motivele speculate s-a numărat și dorința ei de a primi două salarii sau chiar două premii.

Când a aflat de șușotelile din casă, de la Claudia, doamna Ermina a decis să vorbească despre adevăratul motiv din spatele alegerii ei, pentru a încheia conversațiile.

“Eu mi-am lăsat copiii să plece și ar trebui să fiți înțelegătoare, că sunteți mame,” le-a spus doamna Ermina celorlalte mame. “Nu să vă duceți să vorbiți în platou și să spuneți ‘vai, ce bine că pleacă Ermina’!”

Doamna Geta a vrut să știe imediat cum a ajuns vestea la doamna Ermina: “O spui p-aia care ți-a zis?”

Doamna Ermina a schimbat cuvinte grele cu doamna Geta. În înfruntare, doamna Ermina nu s-a sfiit să spună exact ce gândește. “Ești cel mai rău om pe care l-am văzut în viața mea!”

“Băi, femeie, să-ți fie rușine! Ai 67 de ani, degeaba îi ai!” a continuat ea.

Întrebată la gală de momentul în care a decis să îi spună doamnei Ermina ce s-a discutat despre ea în casă, Claudia a declarat: “N-am vrut să provoc scandal între ele, ci pur și simplu am spus ce s-a întâmplat. Am spus ceva neadevărat?”

“N-am mințit, n-am transmis altceva, doar am informat ce s-a discutat,” a concluzionat Claudia despre rolul ei în scandalul iscat la “Mireasa” de plecarea lui Ionut și decizia doamnei Ermina de a rămâne în emisiune.

(P) NovaHouse - magazinul online cu produse home & deco pentru casa ta... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri