Antena Căutare

Răsturnare de situație la Mireasa! Cine a fost, de fapt, în spatele conflictului dintre Ella și Mihaela: „Știe să manipuleze!”

Petronela a ajuns ținta acuzațiilor în casa Mireasa. Mai multe concurente sunt convinse că Ella a ajuns pionul ei!

Mihaela a ieșt, în lacrimi, din living-ul casei Mireasa, după ce a auzit declarația Ellei. În timp ce concurenta încerca să își ceară iertare pentru ce a spus, fetele sunt din ce în ce mai convinse că în spatele cuvintelor jignitoare ale Ellei este de fapt Petronela.

Celelalte fete susțin că Ella nu este decât pionul Petronelei, aceasta din urmă fiind considerată oaia neagră a casei Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întregul moment, în materialul video de mai sus.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Băieții fac propuneri pentru eliminare! Ce concurente au ajuns pe lista neagră a lui Armando: „S-au făcut strategii”... Dă speranțe fetelor și le frânge inimile? Cu lacrimi în ochi, Mădălina spune adevărul despre Ionuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x