Antena Căutare

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" ajunge la final. Când este ultima ediție din sezon?

Sâmbăta aceasta, de la 13:45, la Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" ajunge la final. Când este ultima ediție din sezon? Galerie
Diana Dumitrescu

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate.

În marea finală, 3 cupluri mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige vor lupta pentru marele premiu, însă doar unul dintre ele va câştiga, iar cei doi se vor căsători sâmbătă, în direct, în platoul emisiunii.

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" ajunge la final. Când este ultima ediție din sezon?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0758244659.

Reality show-ul matrimonial "Mireasa" ajunge la final. Când este ultima ediție din sezon?

Armando, atingeri păcătoase! Andra, foc și pară! Gelozia a pus stăpânire pe casa "Mireasa"! "Îți rup mâna... Război în casa "Mireasa"! Un cuplu ce părea stabil de ochii lumii? Ina și Ciprian, tensiuni fără margini: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x