Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

S-a întors roată! Armando Rădulescu a picat testul Ralucăi Purice! "Am pierdut un om din viața mea și am câștigat lumea!"

După ce l-a văzut pe Armando Rădulescu perpelinduse între trecut și prezent, Raluca Purice și-a spus că nu ar strica să aducă un pic de dramă în viața lui. Subiectul principal nimeni alta decât Andra Nicolin.

Subiectul principal de discuție între Raluca Purice Armando a fost nimeni alta decât Andra Nicolin.

"Îi zic că am vorbit cu Andra, fac eu filmul până atunci", a delarat Raluca.

Armando e derutat și nu mai înțelege nimic: "Nu știu cum să procedez, nu știu ce să fac mai departe. O să înnebunesc!"

Andra a intrat în legătură directă prin telefon și le-a uat concurenților să fie fericiți: "Eu le doresc, Ralucăi și lui Armando, să fie fericiți!"

Armando este debusolat de intervenția telefonică a Andrei!

Andra a adăugat: "Am pierdut un om din viața mea și am câștigat lumea!"

Andreia și Florin, două piese ale aceluiași puzzle sau o bombă cu ceas în casa Mireasa? Lică își varsă năduful!

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul.

Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află. Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando a intra în casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia.

Gelozia și nehotărârea, inamici ai iubirii! Andreia și Florin, parteneri de vot sau de viață? În dragoste, indecizia costă!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!