Căutare Live

Scrisoarea care a stârnit confuzie în inima lui Cătălin de la Mireasa. Cuvintele care au răscolit sentimentele bărbatului

Cătălin de la Mireasa a primit o scrisoare din partea surorii sale, dar la final, crede el, a avut și Nicole câteva cuvinte pentru el.

Cătălin a primit o scrisoare din partea surorii sale, dar la final, crede el, a avut și Nicole câteva cuvinte pentru el.

Antena 1

Cuvintele primite pe adresa redacției au fost scrise de sora concurentului și de către Nicole. Dacă sora sa i-a transmis să aibă încredere în el și în sentimentele pe care le are față de Nicole, iubita sa a ținut să îi spună din nou că deși nu se mai află în competiție, îi este mereu aproape.

Referitor la fata nouă care va intra în casă pentru Cătălin, Nicole a spus că are încredere în el și că este sigură că va face ce îi spune inima.

Zvonurile despre Nicole sunt încă prezente în casa Mireasa, dar tânăra i-a spus lui Cătălin să nu creadă nimic din ceea ce aude, căci ea are încredere în relația lor.

"Sunt sigur de ceea ce vreau și ceea ce îmi doresc", a mai spus Cătălin pentru iubita sa.

Află mai multe din materialul video de mai jos:


Andra i-a spus Mădălinei ce simte cu adevărat față de David. Cuvinte la ceas de seară, departe de camerele de filmat... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri