Antena Căutare

Scrisoarea care a stârnit confuzie în inima lui Cătălin de la Mireasa. Cuvintele care au răscolit sentimentele bărbatului

Cătălin de la Mireasa a primit o scrisoare din partea surorii sale, dar la final, crede el, a avut și Nicole câteva cuvinte pentru el.

Cătălin a primit o scrisoare din partea surorii sale, dar la final, crede el, a avut și Nicole câteva cuvinte pentru el.

Antena 1

Cuvintele primite pe adresa redacției au fost scrise de sora concurentului și de către Nicole. Dacă sora sa i-a transmis să aibă încredere în el și în sentimentele pe care le are față de Nicole, iubita sa a ținut să îi spună din nou că deși nu se mai află în competiție, îi este mereu aproape.

Referitor la fata nouă care va intra în casă pentru Cătălin, Nicole a spus că are încredere în el și că este sigură că va face ce îi spune inima.

Zvonurile despre Nicole sunt încă prezente în casa Mireasa, dar tânăra i-a spus lui Cătălin să nu creadă nimic din ceea ce aude, căci ea are încredere în relația lor.

"Sunt sigur de ceea ce vreau și ceea ce îmi doresc", a mai spus Cătălin pentru iubita sa.

Află mai multe din materialul video de mai jos:


Andra i-a spus Mădălinei ce simte cu adevărat față de David. Cuvinte la ceas de seară, departe de camerele de filmat... Ele sunt noile concurente din casa Mireasa. Cum arată fetele și ce au declarat despre băieți...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x