Antena Căutare

Sebaidin și Ada de la Mireasa au petrecut Crăciunul împreună. Cum s-au pozat cei doi și ce au spus fanii când i-au văzut

Povestea de dragoste dintre Sebaidin și Ada de la Mireasa este una cu adevărat neașteptată și captivantă. Iată cum au petrecut cei doi Crăciunul.

Sebaidin și Ada de la Mireasa au petrecut Crăciunul împreună. Cum s-au pozat cei doi și ce au spus fanii când i-au văzut
Sebaidin și Ada de la Mireasa au petrecut Crăciunul împreună. Cum s-au pozat cei doi și ce au spus fanii când i-au văzut | Instagram

Chiar dacă aceștia nu au reușit să devină un cuplu în timpul emisiunii "Mireasa", destinul a avut alte planuri pentru ei după ce au părăsit show-ul.

Cum au petrecut Crăciunul Sebaidin și Ada de la Mireasa. Ce doi au mers la Brașov

După o călătorie plină de emoții, Sebaidin și Ada au descoperit că adevărata lor poveste de dragoste abia începea atunci când camerele de televiziune nu mai erau îndreptate spre ei. Cu toate că în cadrul emisiunii nu au reușit să își găsească sufletul pereche, acești doi concurenți au atras atenția publicului cu personalitățile lor autentice și cu felul în care au gestionat provocările și incertitudinile iubirii pe micul ecran.

Citește și: Sebaidin și Ada de la Mireasa, ipostaza tandră în care s-au pozat, după ce au fost discreți o perioadă bună de timp. Ce mai fac

Deși au încercat să aibă o relație în timpul show-ului, cei doi au acum o relație foarte frumoasă și petrec foarte mult timp împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De Crăciun, Sebaidin și Ada au ales să își petreacă sărbătorile într-un mod special, într-un cadru de poveste - în Brașov. Fotografiile lor, împărtășite pe rețelele de socializare, au devenit rapid virale, atrăgând priviri curioase și apreciative din partea fanilor. Cuplul a fost surprins pozând împreună în fața peisajelor încântătoare ale orașului, sub luminițele strălucitoare ale Crăciunului.

Fanii lor au fost încântați să descopere că Sebaidin și Ada nu doar că au format un cuplu în afara emisiunii Mireasa, dar și că au ales să își împărtășească bucuria și fericirea alături de fanii lor. Mesajele de felicitare și susținere au curs în comentariile de sub fotografii, iar reacțiile pozitive au umplut internetul, în secțiunea de comentarii.

Se pare că chimia lor, care nu a putut fi surprinsă pe micul ecran, s-a transformat într-o poveste de dragoste autentică și solidă.

Cu toate că mulți se întreabă dacă relația lor va rezista probei timpului, cei doi par să se bucure de fiecare moment împreună și să construiască pas cu pas un viitor plin de iubire și înțelegere reciprocă.

Citește și: Sebaidin și Ada de la Mireasa, imagini de senzație împreună. Cei doi au făcut un anunț inedit pe Instagram

Ada și Sebaidin au avut parte de un sărut și în casa Mireasa, chiar dacă n-au format un cuplu în emisiune

Povestea Adei și a lui Sebaidin are în spate o mulțime de situații imprevizibile. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa, unde tânăra a făcut eforturi mari pentru a-l seduce pe fostul concurent al show-ului matrimonial.

Între cei doi s-au dat „lupte” mari, dar asta se pare că i-a unit și mai mult afară. Deși Sebaidin susținea că nu își dorește să participe alături de Ada la task-ul sărutului, tânăra a reușit să-i „fure” un pupic acestuia în timp ce se afla pe terasă.

„Nu. Nu a fost un sărut”, a explicat Sebaidin.

”A fost o pupăceală”, a zis și Ada.

Sebaidin a mai fost într-o cunoaștere în casa Mireasa, sezon 6. Tânărul a avut apropieri cu Damaris, însă chimia dintre cei doi a început să dispară la prima discuție despre religie. Sebaidin și Damaris au spus că nu au mai luat legătura unul cu celălalt în afara casei Mireasa.

Maria Roman de la Mireasa și-a botezat fiul. Ce concurent de la Mireasa i-a fost naș copilului. Nimeni nu s-ar fi aștept... Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x