Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii

După o carieră de aproape două decenii în televiziune, celebra prezentatoare Simona Gherghe revine la Antena 1 cu o surpriză uriașă pentru fanii săi. Vedeta va prezenta reality show-ul „Mireasa” și asta nu e tot!

Show-ul „Mireasa” revine la Antena 1. Odată cu ea, revine pe sticlă şi Simona Gherghe, după o pauză de un an şi jumătate.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre noul sezon „Mireasa” de la Antena 1

Chiar dacă este prima emisiune de acest gen din cariera ei, Simona Gherghe pare mai pregătită ca niciodată să aducă publicului un reality show de senzație.

citește și: FOTO&VIDEO! Am intrat, primii, în casa MIREASA! Simona Gherghe: ”Poți sta la o șuetă, pe fotoliu, lângă șemineu. În bucătărie!”

„Bine ați venit în casa Mireasa, o casă absolut spectaculoasă în care îi așteptăm pe concurenți. Marea gală începe sâmbătă, după Observatorul de la ora 13:00. În acest sezon vor fi opt fete și șase băieți însoțiți de mamele lor, ca să-și cunoască oamenii iubirea.

Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Mireasa” de la Antena 1

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Mireasa” de la Antena 1

Noi de asta suntem aici, să le punem la dispoziție toate condițiile ca să se simtă bine și să se poată gândi la viitorul partener, cu care ar putea să se căsătorească, la finalul celor patru luni”, a dezvăluit Simona Gherghe, despre noul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre noul sezon „Mireasa” de la Antena 1? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din Observator!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri