Antena Căutare

Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii

După o carieră de aproape două decenii în televiziune, celebra prezentatoare Simona Gherghe revine la Antena 1 cu o surpriză uriașă pentru fanii săi. Vedeta va prezenta reality show-ul „Mireasa” și asta nu e tot!

Show-ul „Mireasa” revine la Antena 1. Odată cu ea, revine pe sticlă şi Simona Gherghe, după o pauză de un an şi jumătate.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre noul sezon „Mireasa” de la Antena 1

Chiar dacă este prima emisiune de acest gen din cariera ei, Simona Gherghe pare mai pregătită ca niciodată să aducă publicului un reality show de senzație.

citește și: FOTO&VIDEO! Am intrat, primii, în casa MIREASA! Simona Gherghe: ”Poți sta la o șuetă, pe fotoliu, lângă șemineu. În bucătărie!”

„Bine ați venit în casa Mireasa, o casă absolut spectaculoasă în care îi așteptăm pe concurenți. Marea gală începe sâmbătă, după Observatorul de la ora 13:00. În acest sezon vor fi opt fete și șase băieți însoțiți de mamele lor, ca să-și cunoască oamenii iubirea.

Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Mireasa” de la Antena 1

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Mireasa” de la Antena 1

Noi de asta suntem aici, să le punem la dispoziție toate condițiile ca să se simtă bine și să se poată gândi la viitorul partener, cu care ar putea să se căsătorească, la finalul celor patru luni”, a dezvăluit Simona Gherghe, despre noul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre noul sezon „Mireasa” de la Antena 1? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din Observator!

FOTO&VIDEO! Am intrat, primii, în casa MIREASA! Simona Gherghe: ”Poți sta la o șuetă, pe fotoliu, lângă șemineu. În ... Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză la ”Mireasa”: ”Mi-a fost dor. O să fie cu iubi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x