Antena Căutare

Simona Gherghe a făcut anunțul. Când are loc finala Mireasa sezonul 3

Finala sezonului 3 Mireasa va avea loc pe data de 1 august 2021.

Marea Finală Mireasa sezon 3 va avea loc pe data de 1 august 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul pe data de 1 iulie 2021.

"Este un sezon care a avut un parcurs extraordinar. Cei care vor să-și unească destinele o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august", Simona Gherghe.

Ce cupluri au declarat că se căsătoresc în casa Mireasa

Marian și Andreea, Liviu și Maria, Izabela și Blaze, Bogdan și Ana au spus că se vor căsători în marea finală mireasa sezonul 3. Aceștia se vor cununa în ultima zi din competiție matrimonială.

Bogdan și Ana

Bogdan a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Anamaria, la o lună de relație. Tânărul a pus totul la punct pentru o surpriză perfectă și i-a oferit un inel special.

Când Anamaria nu se aștepta, Bogdan i-a făcut cea mai frumoasă surpriză, i-a declarat dragostea și a cerut-o în căsătorie. Acesta a aranjat o masă festivă și a pregătit un moment special: ”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui: ”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul.

Marian și Andreea

Marian a vorbit acasă pentru a i se cumpăra inelul de logodnă pe care să îl ofere Andreei. Bărbatul a pus la cale o cerere în căsătorie inedită și doar cu Blaze a discutat câteva detalii. Acesta s-a îmbrăcat la costum și a plecat în locul în care vrea să facă pasul cel mare.

Blaze este cel care i-a fost complice, iar toată casa a urmărit imaginile cu sufletul la gură. Andreea se aștepta la o întâlnire cu un nou concurent, dar când a văzut că vine o limuzină către ea, aceasta chiar se gândea la ce o așteaptă.

Cei doi au împlinit două luni de relație. Andreea și Marian sunt mai pregătiți ca niciodată pentru dragoste. Au servit șampanie într-o limuzină, iar tânărul a încercat să o țină pe jar pe iubita sa. Cei doi au mers la o cină romantică la un restaurant de lux din București. Andreea a primit un buchet imens de trandafiri și un tort superb.

Cei doi și-au spus cuvinte frumoase, iar când Marian i-a adresat întrebarea și i-a oferit inelul, Andreea s-a pus și ea în genunchi lângă el, iar emoțiile au fost de nedescris. S-au ținut în brațe minute în șir și au făcut împreună primul pas în călătoria vieții lor.

Maria și Liviu

Maria a stat 24 de ore în zona neutră. Nu a fost în casa Mireasa, dar nici nu a plecat acasă. Timpul i-a fost alocat pentru a lua o decizie în ceea ce privește viața sa. Simona Gherghe a spus că fiecare concurent are acest drept în momentul în care se află într-o situație limită.

Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu. Acesta a considerat că fosta lui iubită nu se va mai întoarce și a spus că nu o va mai căuta pentru că nu a interesat-o de sentimentele lui. Blaze și Marian au stat mereu alături de Liviu și au încercat să-l ajute.

Doamna Mari a rămas fără cuvinte și le-a mulțumit băieților că au fost alături de fiul ei. Liviu a avut de ales dacă vrea să meargă să o vadă pe Maria la hotel, iar decizia lui a venit pe loc. A mers să discute cu femeia pe care o iubește.

Liviu s-a pregătit, a luat flori, inelul primit de la fani și i-a bătut Mariei la ușă. Mai apoi au coborât la restaurant, Liviu i-a dat surprizele, dar ce a urmat este greu de descris în cuvinte.

Liviu a cerut-o în căsătorie, iar Maria i-a spus că-l iubește mult și că din acest motiv își dorea să-l părăsească, pentru că nu se gândise la acest lucru. Maria i-a spus că ea a crezut că se joacă cu ea, iar Liviu a completat și a spus că este prima dată când își dorește așa ceva cu adevărat. Cei doi au rămas toată noaptea la hotel.

Blaze și Izabela

Blaze și Izabela l-au logodit într-un cadru de vis, gândit de concurentul de la Mireasa sezon 3.

Izabela și-a dorit să-l surprindă pe iubitul său și a complotat cu producția. Tânăra și iubitul său au mers la masaj, unde Blaze s-a relaxat.

Când Iza a mers să se schimbe, a găsit un cadou de la partenerul său: o rochie de ocazie, cu un mesaj alături. Concurenta de la Mireasa sezon 3 a ținut cont de instrucțiunile din bilet și a avut parte de o surpriză uriașă.

Într-un cadru de vis, o aștepta Blaze, care se pregătea să o ceară în căsătorie.

”Ești jumătatea mea nebună, ai tot ce vreau, frumoasă, drăguță, de treabă. Regina mea. Pot să întreb din tot sufletul, vrei să fii soția mea? Am încredere în tine 100%. Prima oară când am dat 100% încredere și ți-am dat-o ție.”, a spus Blaze.

”E prima dată când cer pe cineva în căsătorie. Nu scapi de mine. Îmi place tot la ea, cel mai mult că e un suflet... nu știu să explic asta. Când zâmbește și se uită la mine cu privirea aia.”, a spus Blaze când Simona Gherghe l-a întrebat ce îi place cel mai mult la Izabela.

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au petrecut o zi la piscină... Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 3 iulie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x