Antena Căutare

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză la ”Mireasa”: ”Mi-a fost dor. O să fie cu iubire!”

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate, timp în care și-a dedicat timpul celor doi copii.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză la ”Mireasa”: ”Mi-a fost dor. O să fie cu iubire!” Galerie
Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane după un an și jumătate de pauză | Instagram

Cu forțe proaspete și dornică să fie alături de concurenții de la ”Mireasa”, Simona Gherghe a strălucit în prima ediție a reality-show-ului.

Îmbrăcată într-un costum elegant, cu accente masculine, dar domolite de culoarea pudrată, Simona Gherghe a zâmbit și s-a arătat încântată de provocarea pe care a acceptat-o.

”Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1, pentru că știu că și voi mi-ați scris și m-ați întrebat când te întorci. De acum o să ne vedem cam în fiecare zi, până sâmbătă. O să fie cu iubire.”, a spus prezentatoarea emisiunii Mireasa.

Ce spunea Simona Gherghe după ce a fost anunțată prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune” a mai declarat aceasta.

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane începând din 5 septembrie, de luni până vineri, de la orele 14:00 și sâmbăta de la 13:30, la Antena 1.

Casa „Mireasa” aduce schimbări pentru concurenții din sezonul 2 al emisiunii... Mireasa, locul unde îți găsești marea dragoste! Mamele au intrat primele în casă: ”Vrem să ne căsătorim băieții!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x