Antena Căutare

Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără machiaj. Cum s-a pozat prezentatoarea Mireasa la piscină

Simona Gherghe a publicat pe rețelele imagini de pe litoralul românesc. Prezentatoarea Mireasa s-a pozat în costum de baie.

Galerie
Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără machiaj | Antena 1

Simona Gherghe are 46 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Prezentatoarea Mireasa a petrecut un weekend pe litoralul românesc, la 2 mai, alături de familie. Simona Gherghe s-a lăsat fotografiată la piscină, fără machiaj pe chip, și purtând părul prins și un costum de baie colorat. Zâmbetul nu i-a lipsit frumoasei prezentatoare care s-a bucurat de timpul petrecut în familie.

Citește și: Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la începutul carierei în televiziune. Prezentatoarea TV a uimit pe toată lumea

Simona Gherghe, apariție rară în costum de baie și fără pic de machiaj pe chip. Cum s-a pozat pe litoralul românesc prezentatoarea Mireasa

Fanii s-au bucurat să o vadă pe Simona Gherghe într-o ipostază cât se poate de naturală.

Articolul continuă după reclamă

„În așteptarea vacanței am mers un weekend la 2 Mai, unul dintre locurile preferate de la marea noastră. Tare bine ne-a fost! Cu balaceala, locuri faine, miros de mare, da, de Marea Neagra, cu bors de peste, scoici in vin si hamsie cu usturoi, cu vant si soare!”, a descris Simona Gherghe experiența de weekend.

După Finala Mireasa, care are loc pe 12 iulie 2024, Simona Gherghe merge alături de familie într-o vacanță mai lungă.

Citește și: Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază demnă de apreciere a pozat-o

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum reușește Simona Gherghe să se împartă între viața profesională și cea personală

Simona Gherghe a dezvăluit cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie. Potrivit declarațiilor oferite, ea și soțul său, Răzvan Săndulescu, sunt extrem de organizați, motiv pentru care reușesc să le ducă pe toate la bun sfârșit.

„Suntem foarte organizați, altfel nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde, asta e formula în care funcționăm foarte bine, grădiniță, acasă, masă, baie și somn.”, a spus Simona Gherghe pentru Spynews.

Simona Gherghe a vorbit, la un moment dat, și despre greutățile prin care a trecut alături de partenerul său atunci când a venit pe lume primul lor copil.

„Să știi că avem timp, asta cu <<n-am timp>> e un pretext, dacă vrei să-ți faci timp și pentru viața de cuplu și pentru copii și pentru carieră, chiar și pentru prieteni, se poate, cheia este să-ți organizezi foarte bine timpul, și cred că asta facem, ne organizăm foarte bine timpul, astfel încât să le împăcăm pe toate, chiar dacă e greu, recunosc că sunt zile în care suntem frânți amândoi, asta e viața de familie.

Eu mi-am dorit dintotdeauna copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, o dată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani, și apoi, într-adevăr, a fost lupta noastră să avem acest copil, și chiar, la un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat. Cred că copilul vine atunci când tu te liniștești, așa s-a întâmplat să vină la timpul potrivit.”, a mai declarat Simona Gherghe, potrivit Revista Viva.

Cum au arătat cele două perechi de nași de la nunta Elei cu Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Imagini spectacul... Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Scandal monstru între Albert și Valentin în pauza publicitară. Ce au avut de împărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x