Antena Căutare

Ștefan de la Mireasă, suferință în tăcere. Numai lacrimi și durere în sufletul concurentului

Ștefan de la Mireasă, victima unui orgoliu nevinovat. Concurentul din casa Miresa a mărturisit cu lacrimi în ochi că o iubește pe fosta lui prietenă, îi pare rău că a plecat de lângă ea și că a intrat în emisiune.

Ștefan, suferință în tăcere. Numai lacrimi și durere în sufletul concurentului din casa Mireasa
Ștefan a mărturisit cu lacrimi în ochi că o iubește pe fosta lui prietenă, îi pare rău că a plecat de lângă ea și că a intrat în emisiune. | Antena 1

Nici măcar doamna Viorica nu a știut de suferința lui Ștefan de la Mireasă. Chiar și acum concurentul este cu lacrimi în ochi, crede că nu are nicio șansă să își facă o relație în casa Mireasa și mărturisește că fosta iubită este marea lui dragoste.

Dezvăluirile lui Ștefan au adus lacrimi și în ochii celorlalți concurenți. Daiana și Ionela s-au uitat cu lacrimi în ochi la Ștefan atunci când a plâns, iar Simona Gherghe a încercat să afle cât mai mute despre suferința concurentului.

Află mai multe din materialul video de mai jos:


"Îi place să schimbe bărbați." Doamna Mia de la Mireasă, acuzațiile care au facut-o pe Andra să se simtă prost... Nicole de la Mireasă, măritată? Concurenta, în umbra unui divorț nefinalizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x