Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Ștefania de la Mireasă, trecut sfâșietor! Concurenta a fost bătută și tunsă: ''Nu mai am încredere în bărbați!''

Ștefania de la Mireasă și-a deschis sufletul și a spus întregii țări povestea ei tragică. Victimă a violenței domestice în trecut, concurenta a rămas marcată pe viață.

Ștefania de la Mireasa

Trecutul amoros al Ștefaniei îi amintește de cel mai dureros eveniment din viața ei. Ștefania a fost victima geloziei excesive a fostului iubit, care a agresat-o fizic și a tuns-o. Deși i-a făcut rău, Ștefania nu a vrut ca acesta să fie pedepsit.

''Cred că pedeapsa îi va veni la un moment dat, dar nu de la mine'', a spus Ștefania de la Mireasă.

Tragica întâmplare a făcut-o pe Ștefania să își piardă de tot încrederea în bărbați.

La început totul e frumos. Nu mai am încredere în bărbați!, a mărturisit aceasta.

Din acel moment, Ștefania a învățat o lecție extrem de importantă: să fie mult mai atentă la alegerile pe care le face și să nu se mai lase înșelată de aparențe.

Sfaturile Ștefaniei de la Mireasă pentru alte femei

''Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea'', s-a destăinuit ea.

''Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind'', a mai declarat Ștefania.

Ștefania nu vrea ca prin povestea ei să stârnească mila celorlalți concurenți, pe care îi îndeamnă să o trateze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

''Vreau ca cei din casă să mă privească la fel. Eu sunt aceeași Ștefania!''.

Mihai, concurentul care și-a exprimat intențiile de a o cuceri pe Ștefania, nu avea habar despre trecutul sfâșietor al femeii pe care și-o dorește lângă el. Îi va înțelege, acum, mai bine teama?

''Știau Mădălina și Cătălina, dar nu foarte multe. Mihai nu știa nimic!''.

Video