Antena Căutare

Surpriza de neegalat pe care Leo i-a făcut-o Andei de la Mireasa de curând. Fosta concurentă a împărtășit cu fanii totul!

Anda a fost surprinsă de Leo într-un mod inedit și tânăra s-a mândrit pe rețelele de socializare cu un cadou de la Leo.

Surpriza de neegalat pe care Leo i-a făcut-o Andei de la Mireasa de curând. Fosta concurentă a împărtășit cu fanii totul! Galerie
Surpriza de neegalat pe care Leo i-a făcut-o Andei de la Mireasa de curând. Fosta concurentă a împărtășit cu fanii totul! | Antena 1

Anda de la Mireasa a fost surprinsă într-un mod frumos de către Leo, cu un buchet de flori special pe care ea l-a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat o imagine cu buchetul de flori pe instastory și fanii ei au putut vedea cât de frumoasă este relația dintre ea și Leo.

Anda Catana de la Mireasa, surpriza frumoasă pe care Leo i-a făcut-o de curând. Cum a reușit să o facă fericită bărbatul

Anda de la Mireasa a fost surprinsă foarte plăcut de Leo care i-a adus un buchet de flori special, iar ea a ținut să împărtășeze cu toți fanii o imagine inedită cu surpriza primită.

Fosta concurentă a emisiunii Mireasa a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care s-a mândrit cu un buchet de flori senzațional.

Anda, mesaj de la La mulți ani pentru Leo. Ce a ținut să-i transmită și ce i-a scris Sabrina, fosta concurentă Mireasa

Anda, partenera de viață a lui Leo, a ținut să îi scrie un mesaj impresionant pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceștia s-au și pozat împreună, pentru deliciul fanilor, într-o ipostază de vis care a fost foarte apreciată de internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi sunt foarte apropiați și petrec mult timp împreună. Deși sunt mai retrași din mediul online, reușesc de fiecare dată să-și surprindă fanii cu aparițiile lor excepționale. Iată că, după ce Anda a publicat o serie de imagini cu ei doi și un mesaj excepțional de urare de La mulți ani, a apărut și un comentariu din partea Sabrinei, partenera lui Perneș, care a ținut să spună și ea câteva cuvinte. „Va, ce faini sunteți! La mulți ani, Leo”, i-a scris Sabrina acestuia.

„La mulți ani fericiți, om minunat! Îți mulțumesc pentru ceea ce am devenit lângă tine și îți doresc ca Dumnezeu să îți călăuzească pașii în viață și să realizezi tot ceea ce ți-ai propus! Te iubesc, perfectul meu!”, i-a scris Anda lui Leo pe Instagram, unde a publicat aceșe imagini senzaționale.

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa sezonul 6. Raluca, mesajul emoționant despre participarea în show și cum l-a cunoscut pe Alex. Ce le-a transmis ... Mireasa sezon 7, 5 mai 2023. Cuplurile au pus întrebări pentru cei singuri și au trimis un concurent în cursa de elimina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x