Surpriză de proporții pentru Florin! Elly și Cristian Şonea, îndrăgitul cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”, i-au transmis un mesaj

Elly și Cristian Şonea, cel mai îndrăgit cuplu al sezonul al patrulea "Mireasă pentru fiul meu", au intrat în direct să-l susțină pe Florin Florea.

„Fii puternic! Să știi că ai mulți susținători, suntem alături de tine! Să nu mai plângi, să nu mai fii supărat!”, i-au transmis Elly și Cristian Şonea.

Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări. Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat.

Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: antenaplay.ro/mireasa.

Ultimele știri