Antena Căutare

Surprize de proporții! Băieții din casa Mireasa aleg cu ce fete vor împărți dormitorul: „Vă mutați toți împreună”

Regulile din casa Mireasa se schimbă! Fiecare dintre cei cinci burlaci trebuie să aleagă cel puțin două și cel mult trei fete, alături de care să împartă dormitorul! Concurentele alese au astfel o șansă în plus să lupte pentru inima băiatului mult dorit!

Tinerii din casa Mireasa au parte de o nouă provocare de zile mari! Dacă până acum concurenții au avut tot timpul din lume pentru a se cunoaște, de data aceasta lucrurile se complică!

citește și: Se înfiripă un nou cuplu?! Alexandra Lincă, declarație inedită pentru Ciprian Vlad. Ce i-a șoptit în timpul cinei romantice

Fiecare băiat trage un bilet dintr-un bol și, în funcție de ordinea stabilită prin tragere la sorți, își alege concurentele preferate! Deciziile sunt dificile, dar și extrem de surprinzătoare!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Se înfiripă un nou cuplu?! Alexandra Lincă, declarație inedită pentru Ciprian Vlad. Ce i-a șoptit în timpul cinei romant... Armando, pus la zid de concurenți după ce a ales trei fete deși spune că are iubită deja: ”O să-i explic eu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x