Antena Căutare

Tatăl lui Armando Rădulescu, cuvinte dure la adresa Andrei: "Voi face orice ca această relație să nu înainteze!"

Armando Rădulescu și Andra Nicolin s-au apropiat destul de mult în casa ”Mireasa”, dar relația lor nu e văzută cu ochi buni de tatăl concurentului. ”Armando este manipulat, nu îmi voi lasă copilul să slujească Diavolul”, a spus tatăl lui Armando.

Tatăl lui Armando a intervenit telefonic și și-a exprimat părerea în ceea ce privește relația fiului său cu Andra.

Opinia bărbatului, extrem de tranșantă

"Voi face orice ca această relație să nu înainteze! Mai bine să vină acasă decât să procedeze așa. Persoana asta i-a spălat creierul, i-a stricat imaginea. Mia târiu va vedea și el și va vedea toată lumea. Nu sunt împotriva iubirii. În momentul de față, el nu gândește. E manipulat. Are puteri supranaturale. Am argumente pentru ceea ce vorbesc."

Cuvintele bărbatului sunt extrem de dura, la adresa Andrei, pe care nu o înghite sub nicio formă.

Sfatul tatălui către Armando a fost să deschidă ochii și să s roage foarte mult.

"Nu e ceea ce pare, nu e cum crezi tu, ai să vezi când ai să ieși afară și o să-mi dai dreptate. Noi de afară vedem tot ce se întâmplă, suntem la curent cu tot. Tu nu ești."

Bărbatul i-a adresat o rugăminte Andrei, pe care o roagă să-l lase în pace pe fiul ei despre care spune că este un copil, căruia i-a furat inocența.

Armando a rupt relația de iubire dintre el și Andra: 'Gata, mă stresezi!' Care a fost răspunsul tinerei

Urmăriți toată declarația bărbatului, care crede că Raluca ar fi cea mai bună alegere pentru fiul său. Accesați clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Momente de sinceritate între Armando Rădulescu și Andra Nicolin! Ce se întâmplă cu adevărat între cei doi tineri!... Atingeri timide între Iulia Șapcaliu și Armando Rădulescu! Prima cină romantică dintre cei doi. Vedeți ce a urmat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x