Antena Căutare

Dezvăluirile făcute de soția fostului partener al Petronelei au stârnit un scandal uriaș. Ionuț, criză de nervi: ”Pentru ce ne facem de râs?!”

Dezvăluirile făcute despre trecutul amoros al Petronelei au stârnit numeroase discuții în casa de la Mireasa. Mai mult de atât, noul ei iubit i-a reproșat că se implică în scandaluri.

După ce soția fostului ei iubit a declarat că Petronela l-a căutat în repetate rânduri, ea a negat informațiile.

”Există declarații clare în care eu am vorbit despre această situație. Mi-am văzut de viața mea, este un om pe care îl voi respecta toată viața mea, dar atât.”, a mărturisit Petronela.

”Ne facem de râs pentru ce? Numai scandal, numai scandal. Nu mai suport.”, a declarat și Ionuț.

Petronela, cu gândul la fostul iubit sau nu?! Vărul ei a făcut lumină: ”Vă spun eu cum stau lucrurile. S-au spus multe minciuni!”

Ce s-a mai întâmplat între cei doi concurenți, află urmărind clipul de mai sus!

Cine este Petronela Cinori

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Concurenta a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Andra a rupt tăcerea. Concurenta, în lacrimi la Mireasa: ”Am trăit într-o relație bolnavă. Nu aveam curaj să spun NU!”... Dragoste neîmpărtășită și intrigi? Alexandra suspină după Ciprian, dar el are ochi doar pentru o altă concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x