Antena Căutare

Un cuplu fictiv, dar asumat! Raluca și Ciprian, un rol jucat la perfecție! Poate rolul deveni realitate?

Concurenții din casa Mireasa au primit o nouă provocare, de a forma cupluri fictive. Raluca și Ciprian sunt unul dintre cele mai asumate cupluri fictive.

După ce au primit o nua provocare, concurenții din casa Mireasa, se pare ca și-au intrat foarte bine în rol. Acest rol presupune formarea unui cuplu perfect asumat, între Raluca și Ciprian.

Cei doi fac planuri, dar sunt conștienți ca această relație va ține doar o zi.

Ciprian, tras la răspundere de Petronela! Conflictul degenerează și cei doi se jignesc reciproc.." Eșți un zero barat, fraiere!"

în final cei doi recunosc ca acest cuplu este doar pentru a juca acest rol, deoarece între ei nu poate exista în realitate această relație.

Amândoi s-au simțit bine în această relație fictiva cei doi s-au înțeles de minune, iar daca ar fi sa aleagă alt băiat din casă Raluca l-ar alege tot pe Ciprian, pe când el ar face același lucru, dar ar opta și pentru Alexandra.

Ionuț, pus la colț de principiile Petronelei: "Ai probleme grave! Vrei să mă superi?"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea "Mireasa" și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ciprian, tras la răspundere de Petronela! Conflictul degenerează și cei doi se jignesc reciproc.." Eșți un zero ba... Bucurie și distracție! Karaoke în casa "Mireasa"! Cine a cântat cel mai bine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x