Antena Căutare

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă”

Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 au mers într-un loc pe care fosta concurentă a emisiunii îl numesc „Acasă”. Probabil că mulți dintre fanii show-ului și-au dat seama că este vorba despre Dubai.

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă” Galerie
Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă” | Antena 1

Ana și Daniel de la Mireasa au publicat un videoclip din Dubai, unde cei doi au ajuns pentru o vacanță sau chiar pentru ședere completă, dat fiind faptul că Ana locuia în Dubai chiar și înainte de a veni în emisiunea Mireasa pentru a-și căuta sufletul pereche.

Ana și Daniel de la Mireasa, escapadă în Dubai. Cât de frumoși sunt împreună și cum s-au pozat aceștia

Ana și Daniel de la Mireasa i-au luat prin surprindere pe fanii lor și ai emisiunii unde s-au cunoscut cu o apariție de zile mari pe Instagram, în secțiunea de InstaStory, unde au putut fi văzuți în Dubai.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce relație are Daniel cu părinții Anei. Cum se înțelege cu socrii săi, la 3 săptămâni de la Finală

Cei doi s-au filmat într-o ipostază de zile mari pe Instagram și au apărut în vacanță în Dubai, loc unde Ana a și locuit mult timp și unde are loc de muncă. Cei doi par să fie foarte fericiți, iar mesajul pe care ea l-a scris pe Instagram i-a lăsat pe fani să creadă că cei doi s-au mutat înapoi în Dubai. „În sfârșit acasă cu soțul meu”, a scris ea pe Instagram.

Care a fost povestea de dragoste a Anei și a lui Daniel la Mireasa sezonul 8

Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților. Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția. Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ana și Daniel au revenit în locul în care s-au logodit. Imaginile superbe publicate de foștii concurenți

Ana și Daniel s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa. Cei doi și-au rostit jurăminte spuerbe înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Ana: Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.

Daniel: Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm... Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.

Ana a devenit doamna Alexe în Finala Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, prima apariție televizată după o perioadă de absență. Ce au anunțat cei doi soți... Mireasa sezonul 9. După o discuție cu Laura, Valentin a cerut un date cu altă fată. Cum au reacționat tinerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x