Antena Căutare

Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”

Situație complet neașteptată în timpul emisiunii Mireasa, de la Antena 1! Concurentul Florin Florea a primit o scrisoare surprinzătoare, de la o admiratoare extrem de îndrăgostită!

Lucrurile devin tot mai surprinzătoare în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Florin Florea a primit o inedită scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă, dar și o poză cu tânăra îndrăgostită.

FLORIN FLOREA, SCRISOARE SPECIALĂ ÎN EMISIUNEA MIREASA, LA ANTENA 1

Așa cum era de așteptat, momentul a stârnit din plin curiozitatea celorlalți din emisiune.

CITEȘTE ȘI: Ale și Ionuț, scandal uriaș în casa Mireasa! Ce secret neștiut a ieșit la iveală: „Băiețașul ăsta are o probleme”

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare: el și fratele său au fost lăsați de tată pe peronul unei gări. Concurentul și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii. Însă destinul nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu norocul a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el!

Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”

Florin Florea a primit o super scrisoare de dragoste

Florin Florea a primit o super scrisoare de dragoste

Azi, Florin Florea se află la emisiunea Mireasa pentru a-și găsi jumătatea perfectă.

CITEȘTE ȘI: Nuțu și Alexandra, momente pasionale în casa Mireasa! Concurenții, surprinși în ipostaze intime

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat după ce acesta a primit o scrisoare de la o admiratoare!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral

Tensiunile își spun cuvântul! Costumul de baie, mărul discordiei între Ionuț Raicu și Ale... O personalitate care ascunde multe secrete în casa Mireasa! Ciprian, acuze despre lipsa de empatie a Inei: "Sunt su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x