Antena Căutare

Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum îți poți ajuta concurenții favoriți

Tu alegi ce se întâmplă cu fetele, băieții și mamele din casa "Mireasa". Votează-ți preferații și decide-le viitorul în cel mai tare show matrimonial!

concurentii de la mireasa
Tu alegi ce se întâmplă cu fetele, băieții și mamele din casa "Mireasa"

O poți face pe site-ul https://mireasa.a1.ro/, dând click pe căsuța VOTEAZĂ din dreptul concurentului tău favorit.

STOP VOT se va striga, la fel ca până acum, în Gala de sâmbătă. Votul tău este important fiindcă poate salva concurentele sau concurenții "Mireasa" de la eliminare.

Ce spune regulamentul concursului "Mireasa" despre vot și eliminări

Telespectatorii își votează favoriții în fiecare săptămână. Votul lor este important fiindcă poate salva concurențele sau concurenții de la eliminare sau pot decide câștigătorii emisiunii.

În fiecare săptămână câte o concurență sau concurent părăsește casa “Mireasa”. În cazul fetelor, toți băieții din casă, ajutați de însoțitorii lor, propun câte trei fete spre eliminare. Din cele propuse, trei fete care au o majoritate de voturi merg spre votul final de eliminare.

Publicul poate salva prin vot concurentul favorit de la Mireasă

În unele săptămâni cele trei fete pot fi propuse doar de șeful săptămânii sau de toți băieții și însoțitorii lor. Votul publicului contează în caz de egalitate între două sau trei fete propuse.

Dacă prima propusă pentru eliminare are cele mai multe voturi din partea publicului, atunci aceasta este salvată și părăsește emisiunea cea de-a doua.

În cazul eliminării băieților, fetele decid cine ajunge la votul final. Publicul telespectator poate salva prin vot concurentul favorit, prin același sistem ca în cazul eliminării fetelor.

Mihai și Ștefania de la Mireasă, planuri împreună: "De ce să stăm până la final? Te iau în spate și ieșim pe poartă... Cătălin de la Mireasă, mărturisiri sfâșietoare după plecare lui Nicole. Ce a făcut imediat după plecarea iubitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x