Căutare Live

Cum se comportă femeile în relații în funcție de vibrația interioară

Femeile sunt ființe complicate și greu de înțeles, ar spune bărbații. Cu toate acestea, calea spre inima unei femei se poate afla foarte simplu, în funcție de ziua de naștere.

Cum se comportă femeile în relații în funcție de vibrația interioară

profimedia

Numerologul Corina Stratulat ne spune că, pentru a afla vibrația interioară, se ia în calcul doar ziua, fără luna și anul nașterii și se va obține o sumă din cele două cifre, dacă ea este născută după data de 10 a lunii.

În funcție de rezultat, de la 1 la 9 se stabilește vibrația, iar de aici se poate determina ce fel de vibrație interioară are fiecare.

Femeia cu vibrația interioară 1

Ele vor vedea prada și o vor obține, spune Corina Stratulat.

Femeile născute pe 1, 10, 19 și 28 ale lunii au vibrația interioară 1. Femeia din această categorie este cea care își alege bărbatul. Ea este cea care ia deciziile și conduce în relație. Totodată, ea este liderul și poate să își ghideze bărbatul în relație.

Femeia cu vibrația interioară 2

Pare timidă, însă este foarte senzuală.

Femeile născute pe 2, 11, 20 și 29 ale lunii au vibrația interioară 2. Acest tip de femeie știe cum să își folosească emoțiile și forța de seducție. Ee este foarte sensibilă și poate deveni ușor dependent. De aceea, bărbatul care este într-o relație cu o astfel de femeie, se poate simți sufocat pentru că ea va vrea mereu să petreacă timp cu el. Cu toate acestea, ea e o bună parteneră și își susține mereu iubitul.

Femeia cu vibrația interioară 3

Vom regăsi o femeie foarte curioasă, exploratoare.

Femeile născute pe 3, 12, 21 și 30 ale lunii au vibrația interioară 3. Ele sunt foarte sociabile și vor să iasă mereu cu prietenii, fiind mereu curioase să cunoască oameni noi.

Femeia cu vibrația interioară 4

Sunt femei un pic mai încăpățânate, chiar rigide.

Femeile născute pe 4, 13, 22 și 31 ale lunii au vibrația interioară 4. Lucrurile trebuie să se întâmple cum vor ele. Acest tip de femeie respect tradițiile și își va dori ca părinții săi să îl cunoască pe cel de care ea e îndrăgostită. Tocmai de aceea, bărbatul trebuie să știe că tocmai a intrat într-o relație serioasă.

Femeia cu vibrația interioară 5

Vorbim de femei care oricum, în orice context, se vor juca.

Femeile născute pe 5, 14 și 23 ale lunii au vibrația interioară 5. Acest lucru arată că se vor juca și cu bărbații. Acestui tip de femeie îi place să riște foarte mult, chiar în exces. Ca să se simtă apreciată în relație, ea trebuie să știe că este steaua iubitului lui, ca și când el s-ar declara norocos să fie în preajma ei.

Femeia cu vibrația interioară 6

O femeie foarte grijulie, femeia mama, gospodină.

Femeile născute pe 6, 15 și 24 ale lunii au vibrația interioară 6. Acest tip de vibrație interioară face femeia să fie posesivă și geloasă. Cu toate acestea, ea tinde către echilibru și o viață de familie

Femeia cu vibrația interioară 7

Sunt femei greu de mulțumit.

Femeile născute pe 7, 16 și 25 ale lunii au vibrația interioară 7. Femeile care au vibrația interioară 7 vor ca lucrurile să fie perfecte și sunt extrem de critice. Ea vrea lucruri deosebite și vrea să se simtă conectată. Acest tip de femeie caută un bărbat cu care să poată discuta lucruri profunde.

Femeia cu vibrația interioară 8

Vorbim de femeia puternică, femeia războinică.

Femeile născute pe 8, 17 și 26 ale lunii au vibrația interioară 8. Ea tinde să domine. Ea va controla și va face regulile, însă are capacitatea să se sacrifice pentru cei pe care îi iubește. Este atât de puternică încât nu le arată celor din jur că poate fi și sensibilă.

Femeia cu vibrația interioară 9

Au tendința către lux.

Femeile născute pe 9, 18 și 27 ale lunii au vibrația interioară 9. Acestei femei îi plac lucrurile foarte frumoase, având și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Ea este foarte pretențioasă și vrea un bărbat perfect. Tendința ei spre perfectionism poate bloca relația pentru că lucrurile nu sunt mereu ideale. De aceea, ea tinde să îl schimbe pe bărbatul de lângă ea.

Artista Bella Santiago, surpriza exotică de la Chefi la Cuțite: "Chef Sorin Bontea nu a fost mulțumit"...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x