Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cum a decurs prima lecție de scuba diving a lui Dani Oțil: ”M-am panicat și am scos bule peste tot!”

 

Dani Oțil a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani cum a decurs prima lui lecție de scuba diving, mărtursind că nu a fost deloc o experiență plăcută. 

Seara trecută, Dani Oțil a fost la prima sa lecție de scuba diving. Prezentatorul spune că avut parte de o experiență inedită și că, la un moment dat, în timp ce era sub apă, s-a panicat și a scos bule peste tot. S-a calmat, însă, când în minte i-a apărut imaginea lui Răzvan. 

Citește și: Dani Oțil, sfaturi despre cum să scăpați rapid de o persoană la întâlnire

”Am avut prima lecție de scuba diving și când am ajuns la trei metri dedesubt și îmi țiuiau urechile, am avut 10 secunde de mini panică, am respirat violent, am scos bule peste tot. Amicul meu de la sală m-a scufundat și mi-a zis să stau calm, aer vine, rechini nu sunt, dar o dată te văzui în fața ochilor și trebuie să-ți mulțumesc. Panica mi s-a dus instant.”, i-a mărturisit Răzvan lui Dani. 

Citește și: Dani Oțil a dezvăluit totul despre căsătorie! „Va fi foarte simplu...”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI