Căutare Live

De ce înșală oamenii în relații. Răspunsul specialistului, în funcție de cifra destinului și vibrația interioară

Corina Stratulat, specialist în numerologie, explică de ce înșeală oamenii în relații, în funcție de cifra destinului și vibrația interioară.

De ce înșeală oamenii în relații? Sfatul numerologului Corina Stratulat

profimedia

O persoană înșeală pentru că are anumite nevoi sau dorințe neîndeplinite. Numerologia ne arată cum funcționăm, analizând această structură a noastră. Pornind de la data de naștere, avem un cod numerologic care ne descifrează cum funcționăm. Astfel se obține matrița psiho-energo-informațională. În structura noastră avem o cifră predominantă. În funcție de cifra predominantă pe care o avem în structură, vom vedea ce nevoi avem.

Cum îți poți calcula cifra predominantă

Se face suma numerelor din zi, luna și dată. Cifra obținută este cea a destinului, aceasta fiind una dintre cifrele importante. În cifra completă, care include și data nașterii, putem avea câte elemente de foc, apă, aer și pământ avem.

Dacă un astfel de număr are mai multe cifre de foc, atunci acea persoană caută mai multă pasiune în exterior dacă nu o găsește în relație. De aceea, poate ajunge să înșele. Oamenii înșeală și din răzbunare sau dacă au o cădere emoțională.

În cazul semnelor de aer, aceste persoane înșeală mai mult din curiozitate și nu prea se atașează. În schimb, persoanele care au predominant semnul pământ, nu prea înșeală, sunt tradiționaliști. Dacă totuși o fac, fac acest lucru pentru a arăta cât sunt de puternici.

Ramona Olaru, ținută care a aprins imaginația telespectatorilor. Frumoasa asistentă de la Neatza a făcut furori... Învață cele mai tari trucuri de magie de la Magitot, la Neatza...
Ultimele știri