Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în Vinerea Mare a Paștelui o reţetă de sarbatoare. Preparatul se numește "Veşmintele Domnului" și era gătit de gospodinele din sudul țării în Săptămâna Mare a Paștelui. Deși rețeta a mai fost schimbată de-a lungul timpului, desertul are în compoziție aluat, nucă și gem de căpșuni.
Duminica, 07.12.2025, 14:23
Duminica, 07.12.2025, 14:19
Duminica, 07.12.2025, 14:15
Duminica, 07.12.2025, 14:07
Duminica, 07.12.2025, 00:25
Sambata, 06.12.2025, 23:43
Sambata, 06.12.2025, 23:21
Sambata, 06.12.2025, 23:12
Sambata, 06.12.2025, 23:02
Sambata, 06.12.2025, 22:58
Sambata, 06.12.2025, 22:48
Sambata, 06.12.2025, 22:06