Rulada de vitel cu branza Camembert
Vladutz gateste: "Rulada de vitel cu branza Camembert'
Preparare:
Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu ciupercile si usturoiul tocat in 2 linguri de untura incinsa, apoi se adauga branza taiata cubulete cat mai marunte si ierburile tocate. Carnea se sareaza, se pipereaza, fiecare snitel se unge pe o parte cu umplututa de mai sus si se ruleza, fixandu-se cu cate o scobitoare sau legandu-se cu ata alimentara. Se prajesc pe fiecare parte pana devin aurii, se toarna peste ele supa clara de carne si se fierb acoperite circa 10 minute. Se servesc fierbinti, impreuna cu sosul rezultat si garnisite cu oregano si patrunjel.
Ingrediente:
100 gr. ciuperci proaspete, 2 cepe potrivite, un catel de usturoi, unt, 200 gr. branza Blanchette Brie KASEREI CHAMPIGNON, putin amestec de patrunjel si oregano, sare, piper, 8 felii de vitel, 150 ml supa de carne
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 19.10.2010, 08:07