Tagliolini cu verdeturi
Vladutz gateste: " Tagliolini cu verdeturi"
Preparare:
Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei ca sa nu se lipeasca. Atentie,pastele proaspete se fierb mai repede, si orice fel de paste, dupa fierbere, nu se spala, deoarece isi pierd si aroma. Se pun apoi tagliolini intr-un castron si se dreg, ca o salata, cu ulei, otet, sare, piper, menta, busuioc si oregano, adica toate ingredientele colorate de care dispuneti. Se amesteca bine si se adauga (optional) cateva masline negre, curatate de samburi si tocate.
Ingrediente:
450g Tagliolini proaspete cu ou FRATELLI PIGNATTI,
cateva frunze de menta, busuioc,oregano, patrunjel si ceapa proaspat tocate,
un ardei gras rosu sau galben, taiat felii micute,
o ceapa verde sau rosie, de care aveti, tocata;
2 linguri masline negre, curatate de samburi si tocate (optional)
ulei de masline,
otet de vin alb,
sare, piper rosu proaspat macinat.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 12.10.2010, 08:30