Ce defecte avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neața cu Răzvan și Dani despre defecte

În funcție de ziua de naștere putem afla ce defecte avem, spune numerologul Corina Stratulat, invitată la Neața cu Răzvan și Dani. Vibrația interioară este cel mai puternic mecanism, este lumea noastră interioară, iar ceilalți nu o percep așa cum trebuie de multe ori, spune Corina Stratulat.

Corina Stratulat a explicat ce defecte avem în funcție de vibrația interioară

Shutterstock

Defectele sunt partea noastră despre care ne place să vorbim cât mai puțin spre deloc, dar ele sunt cât se poate de normale, sunt în tendința noastră, în predispoziții. Depinde de noi în ce măsură le manifestăm pe parcursul vieții, dacă alegem sau nu să le cizelăm, spune numerologul Corina Stratulat.

Top defecte în funcție de ziua de naștere

Iată care sunt defectele noastre în funcție de ziua în care ne-am născut. E important de reținut însă că aceste aspecte negative din interiorul nostru nu se manifestă zi de zi și nici atât de puternic încât să ne caracterizeze întru totul, adaugă specialista.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 1

Persoanele născute pe data de 1, 10, 19 sau 28 au vibrația interioară 1, sunt foarte impulsive, nu au răbdare și deseori se grăbesc sau se agită, potrivit numerologului.

„Apare și un egoism, de multe ori se vede doar pe el, el este înainte, e primul, e unicul și nu îi mai vede pe ceilalți. Nu neapărat că nu îi pasă, dar pur și simplu nu îi mai vede”, spune Corina Stratulat, „este autoritar mai ales dacă apare și o funcție de conducere, îi place să facă pe șeful”.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 2

Cei care s-au născut pe data de 2, 11, 20 sau 29 au vibrația interioară 2 și manifestă o anumită viclenie, pot fi foarte răutăcioși dacă sunt supărați și sunt ușor de influențat.

„Se iau după ceilalți, te-am văzut pe tine că te-ai îmbrăcat așa și poate vreau să mă îmbrac și eu deși mie nu îmi vine bine”, susține numerologul.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 3

Persoanele care își serbează ziua de naștere pe data de 3, 12, 21 sau 30 au vibrația interioară 3, sunt persoane foarte creative, cu foarte multă imaginație, însă acest lucru poate să însemne și că pot inventa minciuni mai mici sau mai mari.

„Efectiv, ei nu văd realitatea sau inventează o altă realitate, dar și ei își cred minciunile atât de buni sunt în a minți. Foarte superficiali și împrăștiați, se apucă de foarte multe lucruri și clar de aici pierd”, a explicat Corina Stratulat.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 4

Astfel că persoanele născute pe data de 4, 13, 22 sau 31 au vibrația interioară 4 și sunt persoane încăpățânate, suspicioase și deseori le este greu să se adapteze și muleze pe anumite situații sau oameni.

„Dacă le-a intrat ceva în cap, aia e, a stabilit ceva și nu mai modifică programul, itinerariul drumului”, spune Corina Stratulat, „sunt persoane și suspicioare, 4 este de 2 ori 2, deci ne apar și lucrurile de la 2 amplificate, destul de suspicioase mai ales în relații și clar în relația de cuplu”, a spus Corina Stratulat la Neața cu Răzvan și Dani.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 5

Persoanele născute pe data de 5, 14, 23 au vibrația interioară 5. Sunt oameni aventurieri, dar nu în sensul bun, le place să se joace foarte mult și uneori exagerează.

„5-ul este mai zglobiu și nu suportă regulile. Este destul de irascibil în momentul în care lucrurile nu se întâmplă cum vrea el. Acestă irascibilitate îi deranjează cumva pe ceilalți și este un defect. Apare și o anumită perversitate mai ales când nu vorbim de o persoană cât de cât echilibrată așa că partea asta de a fi aventurier este în prim plan”, susține numerologul.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 6

Dacă vorbim de persoanele născute în data de 6, 15 și 24, atunci acestea sunt persoane destul de posesive, chiar dacă au intenții bune, acestea tind să se bage prea mult în viața celorlalți și sunt și destul de geloase în relația de cuplu.

„6-le se poate duce, într-o manieră deloc echilibrată, chiar spre agresivitate”, susține Corina Stratulat.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 7

Persoanele născute în data de 7, 16 și 25 sunt persoane care critică mult. Orice și pe oricine.

„Perfecționist, dar spre critic, critic de artă, critic de modă, la meteo, nu contează, dar va critica ceva. Destul de arogant în comportament și poate să fie și o persoană destul de instabilă mai ales dacă nu își găsește un sens în viață, o direcție”, a spus Corina Stratulat.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 8

Persoanele născute în data de 8, 17 și 26 au deseori anumite orgolii și niște ambiții care nu le fac cinste. Totodată, sunt și răzbunătoare.

„Ambițios peste măsură. Ambiția nu e neapărat rea când are o măsură și nu îi calcă pe ceilalți în picioare, de unde și vorba aia cu ambiția prostească”, spune Corina Stratulat. „8-ul, când este supărat, știe cum să se răzbune. De răzbunarea unui 8 să fugiți, să nu îl supărați căci se va răzbuna strategic!”.

Ce defecte au persoanele cu vibrația interioară 9

Persoanele născute în data de 9, 18 și 27 sunt cei care au vibrația interioară 9. Sunt persoane care sunt fie prea naive, este ușor să profiți de ele, dar există și o latură de mândrie destul de pronunțată în cazul lor.

„El este cel mai cel, el le știe pe toate, e cel mai deștept, cel mai frumos. Mai avem și persoane care se duc foarte mult spre lăcomie, vor foarte mult să aibă o bunăstare și din această lăcomie îi îndepărtează pe oamenii dragi”, a conchis Corina Stratulat la Neața și Răzvan și Dani.

Citește și: Ce calități avem, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat pe ce puncte tari ar trebui să mizăm

Ultimele știri