Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Horoscop 14 ianuarie 2021. Balanțele pot relua o poveste de dragoste din trecut, află ce se întâmplă cu Scorpionii

Vom tot auzi de revoluții financiare, de probleme cu bugetele, de scandaluri și griji din cauza banilor, iar această perioadă va fi destul de lungă. Simțim că orice lucru ne deranjează, însă nu avem puterea de a acționa.

Horoscop 14 ianuarie 2021

profimediaimages.ro

Ne revoltăm, suntem rebeli, iar de aici nu pot ieși lucruri neapărat bune. Există și o veste bună, pentru că azi stăm excelent la capitolul determinare și ambiție. Lucrurile vor merge prost doar în cazul în care încercăm să îi manipulăm și să îi controlăm pe ceilalți.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Berbec

Te poți trezi cu o sumă de bani în conturi sau cu o cheltuială la care nici nu te gândeai. Pe plan profesional, îți faci griji legat de popularitatea ta sau de felul în care te percep ceilalți.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Taur

În perioada ce urmează, vei simți că ai din ce în ce mai mult curaj. Totuțu, poți ajunge în mijlocul unui conflict, asta pentru că o persoană îți poate pune la îndoială teoriile. Și poate că e în avantajul tău să te întrebi dacă ești exagerat de fixist.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Gemeni

În sfârșit te simți pregătit să lași trecutul în urmă. Este posibil să acorzi mai multă atenție unor ritualuri spirituale sau să le spui și celorlați teoriile tale profunde. Fii atent și la visele tale, deoarece au mari semificații.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Rac

Dacă în ultima vreme nu ai putut socializa după bunul plac, iată că ai din nou șansa să îți faci prieteni și contacte noi. Totodată, oameni dragi te pot șoca când te aștepți mai puțin. Sentimental, este o zi cu adevărat intensă.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Leu

Ești dispus să îți asumi mai multe riscuri în carieră și te poți aventura într-o direcție nouă. Este un moment bun să rezolvi anumite probleme de sănătate sau să îngropi securea războiului cu un coleg sau cu un angajat.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Fecioară

Te-ar putea încânta ideea unei relocări, fie că te muți din țară sau vrei să te întorci în locurile natale. Este recomandat să faci un curs sau să iei în calcul înscrierea la Universitate. Nu ar strica să ții cont de faptul că îți poți lansa un businness și în online.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Balanță

La orizont se întrevăd șanse profitabile când vine vorba de afaceri imobiliare. Nu ar fi de mirare ca în curând să ai o altă adresă. Poți relua o poveste de dragoste care părea că s-a stins.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Scorpion

Relațiile trebuie urgent recalibrate. Ai șansa de a le face mai trainice, iar în caz contrar nu este exclusă o despărțire sau chiar un divorț. Iar dacă ești singur, statutul tău este pe cale să se modifice curând.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Săgetător

Nu este de mirare că ai anulat mai multe programări la medic, dând vina pe pandemie. În realitate, nu știai de fapt cum să te sustragi. Dacă ai probleme de sănătate, mergi la un control înainte să devină o urgență.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Capricorn

Astăzi îți mai vine inima la loc. Totuși, viața ta amoroasă se anunță în continuare imprevizibilă. Îți prinde bine să fii spontan și să nu mai trăiești doar după reguli.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Vărsător

Relațiile de familie sau condițiile în care locuiești se pot schimba mai repede decât te-ai aștepta. Nu este exclus să se mute cineva cu tine.

Horoscop 14 ianuarie 2021 Pești

Dacă ai un mesaj de transmis lumii, acum este momentul. Totuși, cântărește bine ce spui înainte să arunci totul în aer. Și se pare că o prietenie sau o relație cu o persoană care până acum te susținea, întâmpină ceva dificultăți.