Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul Zilei, 12 octombrie 2020. Greșeli mari din cauza mândriei exagerate

Astăzi cele mai mari greșeli le vom comite din cauza mândriei exagerate. Vom fi mână largă pentru a-i impresiona pe ceilalți și vom țipa vrute și nevrute doar ca să atragem atenția.

Horoscopul Zilei, 12 octombrie 2020. Greșeli mari din cauza mândriei exagerate

profimedia

Ar trebui să ne amintim astăzi că echilibrul și măsura reprezintă cheia unei vieți liniștite.

Berbec

Ziua de azi ar trebui să îți aducă bucurie, însă mare atenție la felul în care comunici. Te vei trezi cu gândul la soluții noi pentru probleme mai vechi. Alți nativi din zodia Berbec au șansa de a întâlni astăzi pe cineva interesant.

Taur

O situație de acasă poate fi un mare factor de stres, iar la muncă este posibil să fi atât de încântat de un proiect încât să nu mai vezi riscurile la care te expui. Nu ar strica să cobori un pic cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Ar trebui să fi conștient că există o mare diferență între un șef și un lider. Degeaba o faci pe dictatorul sau te adresezi partenerului pe un ton autoritar. Ca să își gâdile mândria, alți gemeni pot cheltui mai mulți bani decât ar fi cazul.

Rac

Vei fi toată ziua cu gândul la chestiuni bănești și la cum să faci mai mult profit. În relația de cuplu, ia-ți gândul că partenerul se va schimba - ori îl accepți așa cum e, ori te distanțezi urgent.

Leu

Ai energie din plin, mai ales pentru că sunt șanse mari să încasezi niște bani. Totuși, dacă ai de luat unele decizii ce țin de familie sau de imobiliare, ia-ți timp să privești o situație din toate unghiurile.

Fecioară

Ar fi recomandat să te oprești din ce faci dacă nu este cazul să te reorganizezi. Sentimental vorbind, azi poți avea o abordare mult mai obiectivă.

Balanță

O iubire din trecut fie se întoarce în viața ta, fie nu ți-o poți scoate din minte. Din fericire, acasă este liniște și este de așteptat să ajungi la o înțelegere cu cei din familie.

Scorpion

Vor fi momente când vei asculta foarte tăcut, fără să ai vreo obiecție și momente când vei răbufni. Cei din jur s-ar putea să nu poată să țină pasul cu rapiditatea cu care îți schimbi stările emoționale.

Săgetător

Este o zi în care ai putea să profiți de popularitatea ta fără să te umfli în pene. Nu uita că prietenii vor să fi bine, dar niciodată mai bine decât ei.

Capricorn

Dorința ta este să te afirmi și să primești validare pentru munca ta. Totuși dacă un șef îți propune o ofertă incredibil de avantajoasă, verifică exact ce trebuie să oferi tu la schimb.

Vărsător

Dacă partenerul romantic sau de business nu vrea cu niciun chip să îți cedeze, este cazul să fi tu primul care face un compromis.

Pești

Nu lua bani cu împrumut chiar dacă ești convins că îi vei returna foarte repede. La locul de muncă, peștii se pot comporta cu aroganță, așa că li s-ar putea reproșa că sunt cu nasul pe sus.

Video