Horoscopul Zilei, 16 octombrie 2020. Relațiile beneficiază de un nou început pentru Berbeci

Pentru cei mai norocoși, azi se vor întâmpla lucruri minunate.

Horoscopul Zilei, 16 octombrie 2020. Relațiile beneficiază de un nou început pentru Berbeci

profimedia

Pentru toți ceilalți, relațiile ar putea beneficia de un nou început, dar asta depinde strict de noi, dacă vom profita sau nu de această șansă. Planetele nu sunt chiar prietenoase și ne vor trece prin multe teste până să ajungem la echilibru și înțelegere.

Berbec

Tensiunile din ultima vreme te fac să îți dorești să o iei de la zero când vine vorba de relații. Înainte de orice, întreabă-te dacă îl poți accepta pe omul de lângă tine cu bune și cu rele sau încă speri că îl mai poți schimba.

Taur

O problemă de sănătate a partenerului ar putea să îți schimbe perspectiva asupra relației.

Gemeni

Este timpul să te concentrezi pe viața ta personală și să reaprinzi pasiunea din cuplu. Dacă ești singur, ar trebui să te întrebi care este motivul real pentru care nu poți să îți împarți viața cu altcineva. Ar trebui să te gândești la asta.

Rac

Ai vrea să dai pagina și să începi un nou capitol în ceea ce privește casa ta, dar nu înainte să analizezi care sunt raporturile dintre tine și partener, părinți sau socrii, cum te fac ei să te simți și cum îi faci tu pe ei să se simtă.

Leu

Urmează câteva zile în care nu o să îți vezi capul de treabă, multe telefoane, mesaje și drumuri prin oraș sau chiar în afara acestuia. Memoria îți joacă feste așa că ia-ți notițe.

Fecioară

Se pot ivi cheltuieli neașteptate ce au legătură cu copiii sau poate cu niște costume pentru un eveniment special. Aceste cheltuieli te vor da peste cap pentru că nu știi cum să mai împarți banii.

Balanță

Acasă te simți copleșit de toate responsabilitățile care îți apasă pe umeri și ai avea mare nevoie de un ajutor. Daca vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, soarta îți este momentan potrivnică.

Scorpion

Mulți nativi vor fi nevoiți să se lupte cu stări de anxietate, atacuri de panică sau probleme cu dinții. Dacă nu intră la capitolul urgențe, intervențiile chirurgicale ar trebui amânate.

Săgetător

Este posibil să fi programat o reuniune cu prietenii și acum să o amâni din cauza banilor. Și de parcă nu era suficient, spiritele se pot inflama. Atât tu, cât și ceilalți vă puteți ieși rapid din fire, reacționând destul de violent.

Capricorn

În carieră se anunță tensiuni, obstacole, suprasolicitare, iar rezultatele întârzie să apară. Va fi teribil de greu să te abții și să nu îi arunci în față unui șef sau unui client cu care lucrezi vrute și nevrute.

Vărsător

Pe lângă tine s-au adunat oameni care îți sunt mai degrabă dușmani ascunși decât prieteni. Să nu te mire dacă în următoarea perioadă oamenii îți sunt antipatici și deloc cooperanți.

Pești

Fie că îți convine sau nu, vei fi nevoit să amâni o investiție sau să deschizi discuția despre o mărire de salariu. Pe de altă parte, ia-ți gândul de la banii pe care îi iei sau îi dai cu împrumut deoarece aceșia nu vor fi niciodată restituiți.

Ultimele știri