Horoscopul Zilei, 20 octombrie 2020. Nativii Fecioară fac unele schimbări prin casă

Astăzi, la primele ore ale dimineții putem fi cu ușurință induși în eroare și ne vom simți foarte confuzi mai ales din punct de vedere emoțional.

Horoscopul Zilei, 20 octombrie 2020. Nativii Fecioară fac unele schimbări prin casă

profimedia

Treptat ne vom reveni în fire, vom vrea să știm adevărul ș ne recăpătăm încrederea în noi.

Berbec

Ești cu ochii la viitor și parcă ai simți că urmează să se întâmple ceva bun. Totuși, dacă ai tot adunat frustrări și supărări, e posibil să nu te mai poți abține. Așa că ți-ar prinde bine o plimbare în parc.

Taur

Acum ceva vreme ți-ai pus ceva în cap, dar se pare că ai întămpinat multe obstacole. Sunt șanse ca astăzi să îți atingi însă obiectivele. Alți Tauri sunt măcinați de gândul că financiar nu se pot baza pe partener.

Gemeni

Te poți intersecta cu o persoană interesantă care pe termen lung îți poate deveni foarte apropiată. Mai mult ca sigur veți fi pe aceeași lungime de undă și veți împărtăși aceleași idei. La polul opus, îți vor ieși în cale oameni cu care te vei contrazice de la fleacuri.

Rac

Pe deoparte te vei simți bine în sânul familiei, dar asta s-ar putea să nu compenseze stările pe care ți le vor provoca unele persoane răutăcioase. Ignoră aceste mici neplăceri și focusează-te pe muncă și organizarea agendei.

Leu

Dacă ai muncit mult peste program, eforturile îți vor fi răsplătite. Pe plan relațional, ți-ai pus toate bazele într-un parteneriat și asta te face să te simți foarte confortabil. Profită de ideile creative pe care le vei avea azi.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Fecioară

Azi te simți eficient, în control și nimic nu ar putea să-ți zguduie încrederea în tine. Vrei să faci unele schimbări în casă și în plus își vei recăpăta motivația pentru un plan de fitness.

Balanță

În viața asta, ca să ai succes, relațiile și contactele sunt cele mai prețioase resurse. Astăzi, apelază cu încredere la oamenii care știi că te pot recomanda mai departe. Dacă ai evitat să spui ce ai pe suflet, poți aborda subiecte dureroase.

Scorpion

E una din acele zile când ai face orice doar să nu muncești. În loc să lenevești, ar trebui să devii foarte practic când vine vorba de bani și să stabilești un plan financiar concret. Posibil să nu fi mulțumit de salariul pe care îl primești, dar în loc să te victimizezi, gândește-te la noi surse de venit.

Săgetător

Ești de admirat pentru cât de puternic te simți și câtă încredere ai în tine. Este absolut firesc să îți pui dorințele pe primul loc. Totuși mulți te-ar putea percepe ca fiind arogant și egoist și vor încerca să îți zădărnicească planul. Nu ar strica să fi un pic mai modest.

Capricorn

Este foarte posibil ca unele conflicte, cu cineva din familie să fi lăsat urme adânci, chiar dacă aparent ai depășit momentul. Este spre binele tău să scapi de resentimente. Profesional cred că ți-ai asumat mai multe responsabilități decât poți duce.

Vărsător

Vei fi dornic să socializezi, însă înainte de a accepta o invitație într-un grup mai mare, ia în calcul că vor fi și oameni necunoscuți și nu vei putea să discuți chestiuni intime.

Pești

Ambiția atinge astăzi cote maxime și tot ce îți dorești este să avansezi în carieră. Posibil să faci o mișcare îndrăzneață și să te autopropui într-o funcție de conducere. Seara ar trebui să o închei cu o cină romantică.

Ultimele știri