Antena Căutare

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2020. Nativii Tauri s-ar putea să părăsească țara, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2020. Are loc marea conjucție între Jupiter și Saturn ce marchează un nou început al lumii. Pentru a profita din plin de acest eveniment este recomandat să vă setați un obiectiv exagerat de ambițios.

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2020. Nativii Fecioara dau dovadă de ambiție, află ce se întâmplă cu Racii

Profimedia

Cu Saturn ne punem bazele, cu Jupiter ne întindem aripile, iar atunci când va sta în Vărsător, pur și simplu ne vom lua zborul.

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2020. Saturn aduce schimbări majore

Horoscop 21 decembrie 2020 Berbec

A venit vremea să îți cauți o echipă pe care să te bazezi și să nu mai fii doar pe cont propriu vei aduna în jurul tău oameni care au aceleași idealuri ca tine și împreună veți deveni o forță.

Horoscop 21 decembrie 2020 Taur

Vei avea un mare avânt în carieră, asta dacă vei învăța să nu mai amâni lucurile și să le faci la timp pe toate. În plus, pentru a avea succes trebuie să îți asumi riscuriși să gândești neconvențional. Se anunță contracte mari cu o firmă din străinătate

Horoscop 21 decembrie 2020 Gemeni

Nu m-aș mira ca în următoare perioadă să te relochezi în alt oraș sau în altă țară. În orice caz, mintea ta va fi într-o călătorie neîntreruptă tot anul, iar asocierile antreprenoriale îți pot aduce, acum, câștiguri importante.

Horoscop 21 decembrie 2020 Rac

Lecția ta este să âți asumi latura vulnerabilă, să le dai voie celor din jur să îți vadă partea sensibilă, dar totodată să stabilești niște granițe clare. Vei avea parte de tot felul de experiențe.

Horoscop 21 decembrie 2020 Leu

Pregătește-te să regăndești ideea de libertate în cuplu și să te întrebi dacă partenerul tău stă în calea succesului. Sunteți o echpiă sau sunteți în competiție? Alți lei fac aranjamente de nuntă.

Horoscop 21 decembrie 2020 Fecioară

Este timpul să dai dovadă de foarte multă atenție și să-ți folosești abilitățile organizatorice pentru a-ți concretiza planurile. Este posibil să te dedici unui nou stil de viață sau să te disciplinezi pentru a obține un nou job.

Horoscop 21 decembrie 2020 Balanță

Marea conjuncție îți cere să tratezi cu foarte mare seriozitate dorințele și să-i faci pe plac inimii. Nu doar mintea are un cuvânt de spus! Totuți, liniștea și disciplina sunt condiții obligatorii.

Horoscop 21 decembrie 2020 Scorpion

Examinează cu atenție cum și-au pus părinții și familia amprenta asupra ta. De asemenea, este timpul să te gândești foarte serios dacă neglijezi oamenii dragi sau, din contră, îi duci în spate. Este șansa ta să reconsturiești ideea de siguranță și de conexiune.

Horoscop 21 decembrie 2020 Săgetător

Univerusul îți pasează microfonul așa că acesta este momentul când poți spune lumii mesajul tău mai ales dacă ești scriitor sau lucrezi în media. Totuși,a scultă și ce au ceilalți de zis.

Horoscop 21 decembrie 2020 Capricorn

Dacă ai muncit din greu, marea conjuncție îți aduce profituri uriașe. Dacă ai încercat însă să o iei pe scurtătură pentru a-ți mări veniturile va fi nevoie să îți corectezi abordarea. Cu cât ești mai disciplinat și mai realist când vine vorba de bani, cu atât recompensele sunt mai mari.

Horoscop 21 decembrie 2020 Vărsător

Se anunță și în cazul tău schimbări colosale și ești mai mult decât pregătit să le primești. Poate că vrei să deschizi sau să închizi un bussines sau să te muți într-un alt oraș sau să clarifici o poveste de iubire. În plus, ideile tale pot fi monetizate.

Horoscop 21 decembrie 2020 Pești

Marea conjuncție marchează o perioadă de expanisune. Lucurile din viața ta se vor schimba pas cu pas, nu peste noapte. În plus, vei fi încurajat s scapi de bagajul emoțional din trecut și să îți vindeci rănile.

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2020. Nativii Fecioara dau dovadă de ambiție... Horoscopul zilei, 22 decembrie 2020. Nativii Leu au o poftă de distracție...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x