Antena Căutare

Horoscopul zilei 5 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Noi de fiecare dată suntem suma alegerilor noastre. Azi încă ne mai dau de furcă probleme personale.

Horoscopul zilei 5 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

profimedia

Deciziile pe care le luăm acum nu vor rămâne însă în picioare, așa că în loc să batem cu pumnul în masa și să spunem că până aici a fost, mai bine așteptăm o nouă zi când suntem mai calmi și mai obiectivi.

Berbec

Dacă nu demult te-a cuprins un entuziasm nebun legat de un proiect în echipă sau o prietenie, acum cobori cu picioarel pe pământ. Mercur este retrograd, așa că nu oficializa un contract până nu pui toate detaliile la punct.

Taur

Astăzi nu accepți ca partenerul să îți ascundă nimic. Este suficient să bănuiești că a omis să-ți spună ceva și deja începi verificările. Pe plan profesional este foarte posibil să îți asumi noi angajamente chiar dacă vin la pachet cu foarte multă muncă.

Gemeni

Lasă orgoliul la o parte și cere ajutor dacă nu mai faci față singur. De asemenea, dacă ai delegate niște sarcini, nu sta pe capul colegilor și așteaptă să îți dai cu părerea abia la final.

Rac

Dacă ești într-o relație, verifică dacă nu cumva confunzi iubirea cu atașamentul, iar dacă ești single s-ar putea să te declari îndrăgostit dar fără să ai niște motive reale.

Leu

Astăzi sau mâine trebuie să te decizi încotro duce o asociere sau o căsnicie. Distanța, lipsa de comunicare, loialitatea, răceala dintre voi doi vor fi teste importante. Universul vrea acum să-ți reevaluezi parteneriatele și să decizi dacă merită păstrate sau nu mai stau în picioare.

Fecioară

Înainte să trimiți un mesaj plin de venin, gândește-te de două ori dacă duce la ceva bun. Tot azi sunt șanse foarte mari să termini un proiect la fix.

Balanță

Ceea ce cred ceilalți despre tine nu te privește. Treaba ta este să stabilești valoarea și prețul serviciilor fără să te lași influențat de nimeni altcineva.

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2021: Gemenii iau decizii importante. Descopera ce îți rezervă astrele

Scorpion

Astăzi o să ajungi la concluzia că dacă nu riști nu câștigi. Probabil nu te încântă ideea să te avânți pe un teritoriu necunoscut, dar va fi înspre binele tău.

Săgetător

Este recomandat să îți folosești magnetismul în scopuri constructive, nu pentru a-ți pierde vremea cu flirturi care nu fac altceva decât să-ți consume timpul inutil. De asemenea, în discuții, rezumă-te la ce știi. Nu mai inventa tu niște informații.

Capricorn

În cazul în care ai ținut o poveste de dragoste sau o prietenie secretă, acum sunt șanse mari să afle toată lumea de ea. La muncă, verifică dacă toată lumea și-a făcut treaba, dar abține-te să vrei să controlezi tu totul.

Vărsător

Pe plan profesional o persoană care vrea să te țină în umbră, dar îi vei dejuca planurile. La fel de bine poate exista o atracție față de un șef pe car enu o poți controla.

Pești

Astăzi vei avea deseori senzația că ești singur pe lume și că nimeni nu înțelege prin ce treci. Într-un fel ai dreptate. Tocmai de aceea, depinde de tine să faci ceva care să te ajute să te simți mai bine și să te eliberezi de angoase și de frici. Ceilalți habar nu au și nici nu pot să facă asta în locul tău.

Horoscopul zilei 05 februarie 2021. Zodiile care au probleme în relația de cuplu... Horoscopul zilei 08 februarie 2021. Toate dorințele se pot îndeplini...
Sărățele cu brânză și semințe de chimen, simple și rapide
Pentru gustări delicioase, savurate alături de prieteni și familie, prepară o rețetă de...
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023. Leii au aspirații înalte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 februarie 2023 aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Leu și nu...
Ultimele știri
x