Antena Căutare

Prognoza meteo 12 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Pentru astăzi, un nou cod galben de precipitații este în vigoare până mâine dimineață la ora 10.00. Vremea va fi închisă și va ploua în majoritaea regiunilor.

meteo
Prognoza meteo 12 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă, iar ploile vor pune stăpânire pe majoritatea teritoriilor.

Vremea la munte

În Carpații Meridionali și cei de Curbură vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va bate cu viteze de până la 80 km/h și va fi viscol, ceea ce va determina scăderea vizibilității. La altitudini de peste 1700 metri stratul de zăpada va fi consistent. În zona montană, maximele vor fi cuprinse între -1 și 5 grade Celsius.

Vremea în centrul țării

În centrul, vestul și sud-estul țării vremea va fi închisă, dar temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate pentru luna decembrie. Se vor înregistra maxime de până la 14 grade. În majoritatea regiunilor va ploua, dar vremea va fi caldă. Cantitățile de apă acumulate pe arii restrânse vor depăși 15 – 20 litri/ m2 în zonele sudice și estice.

În sud-vestul Moldovei și în nordul Munteniei, în zona subcarpatică și la altitudini sub 1700 metri, vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie, iar cantițățile de apă acumulate vor fi mai importante cantitativ, atingând peste 20 – 30 litri/ m2.

În restul teritoriului, în special în zona de câmpie, vântul va sufla slab și moderat. Astăzi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 13 grade Celsius. Temperaturile minime înregistrate se vor situa între -2 și 10 grade Celsius. În zonele joase de relief, la orele dimineții, dar și ale serii se va forma ceață asociată cu burniță.

Astăzi în capitală cerul va fi acoperit de nori, iar spre seară va ploua. Cantitățile de apă accumulate vor fi de 10 – 15 litri/ m2. Vântul va sufla slab, cu viteze de 30 – 35 km/h. La amiază, temperatură maximă înregistrată va fi de 9 grade, iar minima este de 5 grade Celsius.

Vremea pe litoral

În Dobrogea, vremea va fi ploioasă, iar temperature maximă va atinge astăzi la prânz 13 grade Celsius, în timp ce minima anunțată de meteorologi este de 9 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 11 decembrie 2020. Cod galben de precipitații. Unde vor predomina ploile... Prognoza Meteo, 14 decembrie 2020. Vreme mult prea caldă pentru această perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Super Neatza, 23 februarie 2024. Primăvara începe cu Nico și Pepe! Au lansat videoclipul piesei ”Zile și nopți” Vineri, 23.02.2024, 12:03
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

Prezent în cadrul ediției speciale de la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri inedite din adolescența lui. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că a rămas repetent în liceu și a abadonat facultatea, după ce viața lui a luat o turnură neașteptată.

Vineri, 09.02.2024, 13:49
Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Joi, 08.02.2024, 17:53
Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

Joi, 08.02.2024, 10:10
Ultimele știri
x