Prognoza meteo 14 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii anunță pentru zilele următoare un val de frig, cu temperaturi de -20°C. A fost cea mai friguroasă noapte din acest an și poate din această iarnă în România. Au fost temperaturi negative în aproape toată țara.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2021

profimediaimages.ro

Prognoza meteo 14 ianuarie 2021 pe regiuni

În acest moment, sunt- 6 grade în capitală, mai exact la Băneasa, iar cel mai frig este la Vârful Omul, unde s-a înregistrat o temperatură de - 18 grade. Cel mai cald pentru această perioadă este la malul mării, acolo unde s-au înregistrat 2 grade.

Vremea nu se anunță foarte bună nici în zilele următoare și de vină ar fi vortexul polar, care face deja probleme în Europa. Sfârșitul de săptămână se anunță extrem de friguros. O să ne pregătim pentru o zi de duminică cu valori de până la - 20 de grade în depresiuni.

În acest moment, sunt în vigoare 8 atenționări cod galben. Este vorba de cod galben de vânt și viscol în zonele înalte din județele Cluj, Suceava, Argeș, Dâmbovița și Prahova, unde ninge la această oră și bate vântul, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

De asemenea, avem cod galben de ceață în Vaslui și Galați. Sub 200 de metri și chiar izolat sub 50 de metri. În aceste zone este favorizată formarea ghețușului.

Prognoza meteo 14 ianuarie 2021 în București

În acest moment, sunt- 6 grade în capitală, mai exact la Băneasa.

În decursul zilei de astăzi, în București, vom avea cel mult 2 grade, însă ne bucurăm de razele soarelui, pentru că parcă avem parte de Gerul Bobotezei cu puțină întârziere. Este astăzi 14 ianuarie și avem parte de cea mai friguroasă zi din an.

Este bine să pregătiți hainele groase, pentru că urmează zile geroase.

Ultimele știri