Prognoza Meteo, 15 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi vremea va fi deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie, în special în ceea ce privește regimul termic diurn.

Prognoza Meteo, 15 aprilie 2021

profimedia

Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații în general moderate cantitativ pe arii extinse în vestul, centrul și nordul țării și zonele deluroase.

În Transilvania și în Maramureș vor fi ploi, lapoviță, dar și perioade cu ninsoare, pe alocuri cu depunere de strat de zăpadă, iar în Banat, Crișana și Moldova vor predomina ploile la câmpie și vor fi precipitații mixte la deal.

Vântul va avea intensidicări la munte pe creste, cu rafale de peste 80 km/h, iar în restul zonelor va sufla în general moderat.

Citeşte şi: Vremea 16 aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe

Vremea în Maramureș

În Maramureș vom avea o zi ploioasă și rece, iar termometrele nu vor indica mai mult de 6 grade.

Vremea în Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță în continuare ploi și temperaturi scăzute. La prânz se vor înregistra 7 grade.

Vremea în Banat

Nici bănățenii nu scapă de vânt azi. Valorile termice nu vor depăși 8 grade Celsius.

Vremea în Oltenia

În Oltenia se anunță vreme variată, cu ploi în nord, cer mai mult noros în centru și în vest, dar și cu ceva raze de soare în partea de sud. Temperaturile vor atinge astăzi 12 grade.

Vremea în Transilvania

Pentru Transilvania ziua de joi vine cu ploi, lapoviță și chiar ninsori. Temperaturile de astăzi se vor încadra între 3 și 8 grade.

Vremea în Moldova

În Moldova ploile vor fi însemnate cantitativ, vântul va sufla slab până la moderat, iar maximele termice se vor încadra între 5 și 11 grade.

Vremea în Dobrogea

Dobrogenii vor avea un cer mai mult noros, va ploua în special în nordul regiunii, dar prin sud trecător se va arăta și soarele. Temperaturile vor urca astăzi până la 12 grade.

Vremea în Muntenia

Pentru Muntenia meteorologii anunță vreme variată cu ploi în cea mai mare parte a regiunii, dar și cu raze de soare în sud și în sud-vest. Temperaturile de astăzi se vor încadra între 10 și 14 grade.

În capitală astăzi cerul va fi mai mult noros, vor fi condiții de ploaie, dar vor fi și momente când soarele se va arăta printre nori. Maxima zilei nu va depășki 14 grade. Mâine cerul va fi variabil, iar maxima zilei va atinge 15 grade. Sâmbătă se anunță cer noros și o maximă de 16 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 4 grade

Oradea – 6 grade

Cluj-Napoca – 5 grade

Suceava – 5 grade

Iași – 8 grade

Brașov – 6 grade

Sibiu – 6 grade

Timișoara – 8 grade

Craiova – 11 grade

București – 14 grade

Galați – 11 grade

Constanța – 12 grade

Ultimele știri