Antena Căutare

Prognoza meteo 18 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Începutul de săptămână ne aduce vreme deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a teritoriului.

meteo
Prognoza meteo 18 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -9 și -1 grad Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali, până la -20 de grade.

Așadar, cerul va fi varabil, cu înorări în cursul zilei în jumătatea nordică a țării, unde pe suprafețe mici va ninge slab, cu precădere în Transilvania, Moldova și la munte.

În Maramureș, vom avea o zi geroasă, cu cer acoperit și maxime ce nu vor depăși -6 și -7 grade Celsius. Cer noros vom avea astăzi și în Crișana. Temperaturile vor fi mici și aici, iar valorile maxime vor atinge cu greu -2 și -3 grade Celsius. Bănățenii vor avea parte de cer noros și de ninsori slabe în sudul și în sud-estul regiunii. Maxima zilei nu va depăși -2 grade Celsius.

În Oltenia, cerul va fi variabil spre senin, însă temperaturile se vor menține scăzute. Așadar, temperaturile de astăzi se vor încadra între 0 și -1 grad. Pentru Transilvania, meteorologii anunță o zi rece, cu cer noros, dar și ceva ninsori slabe în sud. Astăzi termometrele vor indica între -2 și -9 grade în această regiune.

De o zi friguroasă vor avea parte și locuitorii Moldovei. Deși cerul va fi acoperit de nori, va ninge izolat. Maximele termice nu vor depăși între -3 și -9 grade Celsius.

În jumătatea de sud a Dobrogei, cerul va fi acoperit de noi, dar în jumătatea de nord, vom avea parte și de soare. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și -4 grade Celsius.

În Muntenia, soarele se va arăta în întreg teritoriul. Și astăzi va fi foarte frig, iar maximele negative se vor încadra între -1 și -2 grade Celsius în cea mai mare parte a regiunii.

În capitală astăzi meteorologii anunță un cer variabil spre senin, dar maxima zilei nu va depăși -1 grad Celsius. Și marți vremea se va menține rece, iar maxima zilei va atinge -1 grad. De miercuri se încălzește astfel încât temperatura maximă atinge 4 grade Celsius.

Prognoza Meteo, 18 ianuarie 2021. Vreme deosebit de rece, geroasă... Temperaturile vor crește în toată țara. Maxima va ajunge până la 10 grade...
Video Super Neatza, 29 septembrie 2023. Cum alegem ceaiurile în funcție de starea emoțională Super Neatza, 29 septembrie 2023. Cum alegem ceaiurile în funcție de starea emoțională Vineri, 29.09.2023, 11:07
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x