Prognoza meteo 18 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În zona montană, codul galben se menține până sâmbătă, la ora 10.00 de dimineață. Așadar vorbim de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă în creștere.

Prognoza meteo 18 martie 2021

profimedia

În general vremea se va menține rece, mohorâtă și temporar, cu precădere în cursul zilei, vor fi precipitații în toate regiunile, mai ale ploi în sud și est și predominant ninsori în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar, cu intensificări ziua în est, sud și sud-vest.

Vremea în Maramureș

În Maramureș vom avea o zi cu vreme închisă și rece pentru această data. Cerul va fi acoperit de nori, dar ploile vor apărea doar trecător prin estul regiunii. Astfel, maximele de astăzi nu vor depăși 6 grade.

Vremea în Crișana

Cer noros se anunță astăzi și în Crișana. Va ploua în special în jumătatea de sud a regiunii, iar temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 6 grade.

Vremea în Banat

Pentru Banat, meteorologii anunță precipitații mixte și temperaturi mici. La prânz, termometrele nu vor depăși 5 grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia sunt așteptate ploi și temperaturi maxime ce vor ajunge până la 7-8 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

Ziua de joi vine cu ploi, precipitații mixte, dar și ninsori în zona montană, unde se va depune strat nou de zăpadă. În cee ace privește valorile termice, acestea se vor încadra între 3 și 6 grade.

Vremea în Moldova

În nord-vestul Moldovei vor predomina ninsorile, dar în restul regiunii precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. Maximele de azi se vor încadra între 2 și 7 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea

Pentru Dobrogea se anunță o zi de joi ploioasă, cu temperaturi sub normalul perioadei, maxima de astăzi fiind de 8 grade.

Vremea în Muntenia

În Muntenia ne așteaptă o zi cu cer noros, ploi și temperaturi maxime situate între 8 și 10 grade. În capitală astăzi va ploua pe tot parcursul zilei, iar maxima nu va depăși 8 grade. Mâine ploile vor continua, iar maxima va atinge 7 grade. Sâmbătă se mai încălzește și se va arăta și soarele, temperatura maximă fiind de 9 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Ultimele știri